Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 17-20 iulie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în primele ore în estul țãrii și la munte, unde doar cu totul izolat vor La munte iuliecondiții pentru ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade.

Vineri 17 iulie
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, canicularã dupã-amiaza în Banat, sudul Crișanei și local în Oltenia și în sud-vestul Munteniei, zone în care și indicele temperaturã-umezealã ITU va atinge și va putea depãși pragul critic de 80 de unitãți. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri spre searã și noaptea în zonele de munte, unde numai izolat vor fi posibile averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 36 de grade, iar cele minime între 13 și 22 de grade, mai scãzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest.

Sâmbătă 18 iulie
Vremea va fi cãlduroasã, chiar canicularã și cu disconfort termic ridicat, dupã-amiaza, în vestul, în sudul țãrii și izolat în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri dupã orele amiezii în zona de munte unde, cu totul izolat, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, mai scãzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest.

Duminică 19 iulie
Vremea se va menține cãlduroasã, canicularã în orele amiezii și cu disconfort termic ridicat mai ales în zonele de câmpie și de podiș. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza la munte, iar spre searã și noaptea în nord-vestul și nordul teritoriului unde, pe arii restrânse, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 30 și 38 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 25 de grade în Dealurile de Vest.

Luni 20 iulie
Vremea se va menține cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza mai ales în zonele de câmpie și de podiș din vestul, centrul și sudul țãrii unde disconfortul termic va fi ridicat. În regiunile nordice, nord-estice și centrale și la munte cerul va avea înnorãri temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, local vor cãdea averse, însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 30 și 38 de grade, iar cele minime se vor încadra între 13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 25 de grade în Dealurile de Vest.

Vremea în Oltenița
L
a noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 17…19 grade.

Cald toridVineri 17 iulie
Vremea va fi cãlduroasã, cu o temperaturã maximã de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Sâmbătă 18 iulie
Vremea va fi cãlduroasã, chiar canicularã și cu disconfort termic ridicat dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 35…36 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Duminică 19 iulie
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza și cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimã va fi de 19…21 de grade.

Luni 20 iulie
Vremea se va menține cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimã va fi de 19…21 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + nine =

+ 63 = 72

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie