Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 17-20 iunie 2015

Vremea in tara
La noapte

Miercuri 17 iunie

Vremea va fi în general instabilã și rãcoroasã în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorãri temporare și, îndeosebi în cursul zilei, vor fi ploi, mai ales averse, însoțite și de descãrcãri electrice, în sud și est, local în centru și pe arii restrânse în restul teritoriului. Cantitãțile de apã vor depãși izolat 25…30 l/mp și vor mai fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice și la munte, trecãtor în vest, iar de scurtã duratã și în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în nordul Moldovei și 28 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între 8 grade în depresiuni și 19 grade pe litoral.

Vreme de iunieJoi 18 iunie

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar valorile termice se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei exceptând sud-vestul țãrii, unde vor fi mai scãzute. Vor fi înnorãri și local va ploua în regiunile sudice și sud-vestice, precum și în zonele montane aferente. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi izolate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei în estul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21…22 de grade în estul Transilvaniei, sudul Banatului și vestul Olteniei și 27 de grade în sud-estul țãrii, iar cele minime se vor situa între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade pe litoral.

Vineri 19 iunie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, local în sud-vestul și centrul țãrii și la munte și izolat, în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 29 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade în nordul litoralului.

Sambata 20 iunie

În regiunile vestice, nordice și centrale înnorãrile se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde. Ploile, mai ales sub formã de aversã, vor fi însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de ziua precedentã în vestul și nordul teritoriului, vor fi cuprinse, în general, între 20 și 29 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 8 și 19 grade.

Vremea in Oltenita
La noapte

Vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

VremeaMiercuri 17 iunie

Vremea va fi în general instabilã, iar temperatura aerului va continua sã scadã ușor. Cerul va avea înnorãri temporare și în cursul zilei vor cãdea averse, însoțite de fenomene electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade.

Joi 18 iunie

Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros și trecãtor vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Vineri 19 iunie

Vremea va fi în general frumoasã și apropiatã de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Sambata 20 iunie

Cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

98 − 94 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie