Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 17-20 iunie 2015

Vremea in tara
La noapte

Miercuri 17 iunie

Vremea va fi în general instabilã și rãcoroasã în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorãri temporare și, îndeosebi în cursul zilei, vor fi ploi, mai ales averse, însoțite și de descãrcãri electrice, în sud și est, local în centru și pe arii restrânse în restul teritoriului. Cantitãțile de apã vor depãși izolat 25…30 l/mp și vor mai fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice și la munte, trecãtor în vest, iar de scurtã duratã și în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în nordul Moldovei și 28 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între 8 grade în depresiuni și 19 grade pe litoral.

Vreme de iunieJoi 18 iunie

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar valorile termice se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei exceptând sud-vestul țãrii, unde vor fi mai scãzute. Vor fi înnorãri și local va ploua în regiunile sudice și sud-vestice, precum și în zonele montane aferente. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi izolate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei în estul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21…22 de grade în estul Transilvaniei, sudul Banatului și vestul Olteniei și 27 de grade în sud-estul țãrii, iar cele minime se vor situa între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade pe litoral.

Vineri 19 iunie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, local în sud-vestul și centrul țãrii și la munte și izolat, în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 29 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade în nordul litoralului.

Sambata 20 iunie

În regiunile vestice, nordice și centrale înnorãrile se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde. Ploile, mai ales sub formã de aversã, vor fi însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de ziua precedentã în vestul și nordul teritoriului, vor fi cuprinse, în general, între 20 și 29 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 8 și 19 grade.

Vremea in Oltenita
La noapte

Vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

VremeaMiercuri 17 iunie

Vremea va fi în general instabilã, iar temperatura aerului va continua sã scadã ușor. Cerul va avea înnorãri temporare și în cursul zilei vor cãdea averse, însoțite de fenomene electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade.

Joi 18 iunie

Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros și trecãtor vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Vineri 19 iunie

Vremea va fi în general frumoasã și apropiatã de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Sambata 20 iunie

Cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

40 + = 45

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie