Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 18-21 mai

Vremea in tara
Joi 18 mai
Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime, în general, între 2 și 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și în prima parte a nopții, în regiunile intracarpatice, precum și la deal și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Vineri 19 mai
Vremea se va încãlzi ușor în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, dupã-amiaza și seara, local, în zonele de deal și de munte, iar noaptea izolat și în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade pe litoral și 27 de grade în Banat și în Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiuni și 16 grade în Dealurile de Vest.

Sambata 20 mai
Vremea va deveni instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate mai ales în a doua parte a zilei și noaptea. Vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului, în zonele de deal, de munte, în regiunile extracarpatice și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

Duminica 21 mai
Vremea va fi în continuare în general instabilã. În zonele de deal și de munte și local în regiunile sudice și estice, înnorãrile vor fi temporar accentuate și vor fi averse însoțite de descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar îndeosebi ziua, temporar și în restul zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 12 grade.

Vremea in Oltenita
Joi 18 mai
Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade.

Vineri 19 mai
Vremea va fi în general frumoasã și se va încãlzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare dupã-amiaza și în a doua parte a nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

Sambata 20 mai
Vremea va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și noaptea, când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade.

Duminica 21 mai
Vremea va fi în continuare în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − seven =

40 − 36 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie