Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 19-22 ianuarie 2016

Vremea în țară
La noapte
Vremea va fi geroasã în cea mai mare parte a țãrii, astfel temperaturile minime se vor încadra între -14 șiVreme iarna -6 grade, izolat mai scãzute în sud și în zonele depresionare, pânã în jurul valorii de -18 de grade. Cerul se va degaja în majoritatea zonelor și numai cu totul izolat vor mai fi posibile fulguilei în regiunile sudice, estice și în zona de munte. În Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, temporar, vântul va mai avea intensificãri, cu viteze de 45…50 km/h, izolat peste 60 km/h în zona litoralã, spulberând zãpada depusã în zilele precedente. În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat. Spre dimineațã, în zonele joase, izolat se va forma ceațã asociatã cu depunere de chiciurã.

Marți 19 ianuarie
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã dimineața și noaptea în majoritatea zonelor țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 0 grade, iar cele minime, între -15 și -8 grade, izolat mai scãzute în Muntenia, Oltenia și sud-estul Transilvaniei, pânã în jurul valorii de -20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare și doar cu totul izolat vor mai fi posibile fulguilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a zilei în Moldova și Dobrogea, unde trecãtor va mai spulbera zãpada depunsã în zilele precedente. În zonele joase de relief, mai ales din sud, izolat dimineața și local în a doua parte a nopții, se va semnala ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã.

Miercuri 20 ianuarie
În sudul, în estul și parțial în centrul teritoriului vremea se va menține deosebit de rece, geroasã mai ales în prima parte a zilei și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 2 grade, iar cele minime între – 16 și – 4 grade, izolat mai scãzute în sud pânã în jurul valorii de -20 de grade. Cerul va fi temporar noros și mai ales seara și noaptea, trecãtor vor fi ninsori slabe, pe arii restrânse în regiunile vestice, nordice și centrale și doar cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, unde trecãtor va spulbera zãpada. În zonele joase de relief, mai ales ales din sud și din sud-est, local, cu precãdere dimineața și noaptea, va fi ceațã asociatã cu depunere de chiciurã.

Joi 21 ianuarie
Vremea va fi rece, geroasã dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între – 18 și – 8 grade, ușor mai ridicate în Banat și pe litoral spre -6…-5 grade. Cerul va avea unele înnorãri și doar izolat va ninge slab, mai ales în nordul, centrul, estul țãrii și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã și în deltã. Local în zonele joase din sud și sud-est și izolat în rest, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceațã asociatã cu depunere de chiciurã.

Vineri 22 ianuarie
Vremea va fi rece, geroasã dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 și 3 grade, iar cele minime se vor situa între – 15 și – 5 grade, mai scãzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte și în regiunile estice unde, mai ales la începutul zilei, izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã, în Moldova și în Delta Dunãrii. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceațã și chiciurã.

Vremea în Oltenița
La noapte
Vremea va fi geroasã. Cerul va deveni treptat variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de -12…-10 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã pânã în jurul valorii de -15 grade.

Vreme GeroasaMarți 19 ianuarie
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimã va fi de -14…-13 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã pânã în jurul valorii de -18 grade. În a doua parte a nopții se va forma ceațã asociatã cu depunere de chiciurã.

Miercuri 20 ianuarie
Vremea se va menține deosebit de rece, geroasã mai ales în prima parte a zilei și noaptea. Cerul va avea înnorãri și mai ales dimineața și noaptea va fi ceațã asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de -8…-6 grade, iar cea minimã va fi de -15…-13 grade.

Joi 21 ianuarie
Vremea va rãmâne deosebit de rece, geroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros și îndeosebi la începutul și la sfârșitul intervalului va fi ceațã asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de -7…-6 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -13 grade.

Vineri 22 ianuarie
Vremea va rãmâne deosebit de rece, geroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de -4…-2 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -14 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =

76 − 73 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie