Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Verificați-vă glanda tiroidă: tot de ce aveți nevoie este o oglindă și un pahar cu apă

Glanda TiroidaGlanda tiroidă are forma unui fluture și este situată la începutul gâtului. Hormonii produși de această glandă influențează funcționarea tuturor sistemelor din corpul nostru.

Dacă tiroida produce mai mulți hormoni decât este necesar atunci, ea devine hiperactivă, în timp ce în absența acestora, apar stări de amețeală și slăbiciune. Glanda tiroidă este expusă riscului diferitor boli, dar funcționarea ei poate fi îmbunătățită în mod substanțial.

Cum să verificați activitatea glandei tiroide:

Ridicați capul și beți o înghițitură de apă. Astfel, urmăriți mișcarea glandei tiroide în oglindă. Repetați această procedură de mai multe ori, luând înghițituri mai mari și mai mici. În acest timp rețineți dacă există modificări neobișnuite, asimetrice sau proeminențe.

Efectuați această procedură în mod regulat, cu scopul de a urmări starea de sănătate a acestei glande, mai ales dacă aveți stări de oboseală fără niciun motiv, sau dacă cineva din familie are probleme cu glanda tiroidă.

Dacă nu observați modificări, dar simțiți că ceva nu e în regulă sau aveți mai multe simptome care indică funcționarea defectuoasă a glandei tiroide, nu intrați în panică, dar faceți o programare la doctor.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa: naturalcuresandhomeremedies.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

50 − 49 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie