Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Verificați-vă glanda tiroidă: tot de ce aveți nevoie este o oglindă și un pahar cu apă

Glanda TiroidaGlanda tiroidă are forma unui fluture și este situată la începutul gâtului. Hormonii produși de această glandă influențează funcționarea tuturor sistemelor din corpul nostru.

Dacă tiroida produce mai mulți hormoni decât este necesar atunci, ea devine hiperactivă, în timp ce în absența acestora, apar stări de amețeală și slăbiciune. Glanda tiroidă este expusă riscului diferitor boli, dar funcționarea ei poate fi îmbunătățită în mod substanțial.

Cum să verificați activitatea glandei tiroide:

Ridicați capul și beți o înghițitură de apă. Astfel, urmăriți mișcarea glandei tiroide în oglindă. Repetați această procedură de mai multe ori, luând înghițituri mai mari și mai mici. În acest timp rețineți dacă există modificări neobișnuite, asimetrice sau proeminențe.

Efectuați această procedură în mod regulat, cu scopul de a urmări starea de sănătate a acestei glande, mai ales dacă aveți stări de oboseală fără niciun motiv, sau dacă cineva din familie are probleme cu glanda tiroidă.

Dacă nu observați modificări, dar simțiți că ceva nu e în regulă sau aveți mai multe simptome care indică funcționarea defectuoasă a glandei tiroide, nu intrați în panică, dar faceți o programare la doctor.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa: naturalcuresandhomeremedies.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − one =

37 − = 35

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie