Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 19-22 mai 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17 grade în Dealurile de Vest.

Marti 19 mai

Vremea va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a țãrii, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral și 31 de grade în Banat și în Lunca Dunãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și posibil descãrcãri electrice, iar noaptea, aceste fenomene se vor semnala local în nord-vest și doar izolat în restul țãrii. Vântul va prezenta intensificãri temporare în sudul și estul teritoriului, dar și în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor încadra între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade în Dealurile de Vest.

De maiMiercuri 20 mai

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã a anului în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, mai ales dupã-amiaza și seara, în vest și nord unde, pe spații restrânse, vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului, ploi slabe, de scurtã duratã, vor fi posibile numai cu totul izolat. Vântul va avea intensificãri în sudul Banatului, nordul Moldovei și la munte, iar trecãtor și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral și 31 de grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între 5 grade în depresiuni și în jurul a 18 grade în Dealurile de Vest.

Joi 21 mai

Vremea va fi predominant frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã a anului în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil și doar izolat, în vestul și nordul teritoriului, precum și la munte, vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, pe litoral și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 19 grade, mai coborâte în depresiuni pânã spre 6 grade.

Vineri 22 mai

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât în mod normal în aceastã perioadã din an, caracterizând o vreme caldã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri dupã-amiaza în regiunile vestice și nord-vestice, unde pe spații restrânse vor fi ploi de scurtã duratã și posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, pe litoral și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 18 grade, mai coborâte în depresiuni pânã spre 6 grade.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 13…15 grade.

Marti 19 mai

Vremea va fi frumoasã, cu cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, mai ridicatã decât în ziua precedentã va fi în jur de 29 de grade, iar cea minimã de 12…13 grade.

PrimavaraMiercuri 20 mai

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 12…13 grade.

Joi 21 mai

Vremea va fi frumoasã și caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 12…14 grade.

Vineri 22 mai

Vremea se va menține frumoasã și caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

42 − = 35

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie