Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 19-22 mai 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17 grade în Dealurile de Vest.

Marti 19 mai

Vremea va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a țãrii, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral și 31 de grade în Banat și în Lunca Dunãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și posibil descãrcãri electrice, iar noaptea, aceste fenomene se vor semnala local în nord-vest și doar izolat în restul țãrii. Vântul va prezenta intensificãri temporare în sudul și estul teritoriului, dar și în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor încadra între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade în Dealurile de Vest.

De maiMiercuri 20 mai

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã a anului în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, mai ales dupã-amiaza și seara, în vest și nord unde, pe spații restrânse, vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului, ploi slabe, de scurtã duratã, vor fi posibile numai cu totul izolat. Vântul va avea intensificãri în sudul Banatului, nordul Moldovei și la munte, iar trecãtor și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral și 31 de grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între 5 grade în depresiuni și în jurul a 18 grade în Dealurile de Vest.

Joi 21 mai

Vremea va fi predominant frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã a anului în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil și doar izolat, în vestul și nordul teritoriului, precum și la munte, vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, pe litoral și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 19 grade, mai coborâte în depresiuni pânã spre 6 grade.

Vineri 22 mai

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât în mod normal în aceastã perioadã din an, caracterizând o vreme caldã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri dupã-amiaza în regiunile vestice și nord-vestice, unde pe spații restrânse vor fi ploi de scurtã duratã și posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, pe litoral și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 18 grade, mai coborâte în depresiuni pânã spre 6 grade.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 13…15 grade.

Marti 19 mai

Vremea va fi frumoasã, cu cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, mai ridicatã decât în ziua precedentã va fi în jur de 29 de grade, iar cea minimã de 12…13 grade.

PrimavaraMiercuri 20 mai

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 12…13 grade.

Joi 21 mai

Vremea va fi frumoasã și caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 12…14 grade.

Vineri 22 mai

Vremea se va menține frumoasã și caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 4 =

− 1 = 2

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie