Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 2-5 octombrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va prezenta înnorãri în est și sud-est, unde izolat va mai ploua slab, iar în restul țãrii va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între 3 și 13 grade, mai scãzute pânã în jurul valorii de 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali, unde se poate produce brumã. Izolat, spre dimineațã, vor fi condiții de ceațã.

Vineri 2 octombrieApus de toamna
Vremea va deveni predominant frumoasã, iar valorile termice diurne vor fi în creștere fațã de intervalul precedent, în toatã țara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în prima parte a zilei în sud-est, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, iar cele minime se vor încadra între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali, unde se poate produce brumã, și 13 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, izolat, în zonele joase va fi ceațã.

Sâmbătă 3 octombrie
Vremea va fi frumoasã și va deveni ușor mai caldã decât în mod normal la aceastã datã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade, iar cele minime între 2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 16 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va forma ceațã.

Duminică 4 octombrie
Vremea se va menține predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, ziua, la munte, iar spre sfârșitul intervalului în regiunile vestice și nord-vestice, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 4 și 16 grade. Dimineața și noaptea, izolat, în zonele joase de relief se va forma ceațã, posibil asociatã cu burnițã.

Luni 5 octombrie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și ploi îndeosebi în jumãtatea de vest a țãrii. Izolat, cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade, iar cele minime între 6 în depresiunile din estul Transilvaniei și 16 grade pe litoral. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã
.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 10…11 grade.

Peisaje-de-toamnaVineri 2 octombrie
Vremea va deveni predominant frumoasã și se va încãlzi ușor fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 9…10 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã, spre 7 grade.

Sâmbătă 3 octombrie
Vremea va fi frumoasã și va deveni ușor mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 8 grade.

Duminică 4 octombrie
Vremea se va menține frumoasã și ușor mai caldã decât în mod normal la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 10…12 grade.

Luni 5 octombrie
Vremea va fi în continuare ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 20 =

55 + = 63

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie