Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 20-22 ianuarie 2015

Vremea in tara

La noapte
Cerul va avea înnorãri în toate regiunile. Temporar va ploua în vest și nord-vest, unde izolat cantitãțile de apã pot cumula 10 l/mp și pe arii restrânse, dar slab, în Oltenia și în Transilvania. La munte, cu precãdere în Carpații Occidentali vor fi și precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare. În zonele joase, cu precãdere din sudul și din estul țãrii, se va semnala ceațã sau nebulozitate joasã, posibil asociate trecãtor cu burnițã. Vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Minimele termice se vor încadra între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 7…8 grade în Banat.

Marti, 20 ianuarie
Vreme iarnaVremea va continua sã fie caldã pentru aceastã datã, mai ales în vestul teritoriului și în zona montanã și submontanã. Astfel, se vor înregistra maxime termice cuprinse între 1 grad în Moldova și 12 grade în Dealurile de Vest și în nord-vestul Munteniei, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în general slab, ziua în vestul și sud-vestul țãrii și pe arii restrânse în rest, iar noaptea, local în nordul, centrul și estul teritoriului și în zona montanã și izolat în celelalte regiuni. Vor fi condiții de polei. Precipitații slabe sub formã de lapovițã și ninsoare vor fi la munte, iar în a doua parte a intervalului, trecãtor și în depresiunile Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele munților, în Crișana și în Banat. Se va semnala ceațã în zonele joase, dimineața cu precãdere în cele estice și sud-estice, iar noaptea mai ales în cele sudice.

Miercuri, 21 ianuarie
Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale ale perioadei. Cerul va avea înnorãri și pe arii restrânse va ploua slab în regiunile vestice și nord-vestice. În restul teritoriului, dar în special în sud și în est, local va fi ceațã, posibil persistentã, izolat burnițã, ploaie slabã și fulguieli. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în Moldova și 13 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade.

Joi, 22 ianuarie
Valorile termice se vor menține în continuare peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Cerul va avea înnorãri, pe arii restrânse va ploua în majoritatea zonelor țãrii, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Câmpia de Vest, în deltã și în zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 6 grade. Izolat în zonele joase, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceațã.
Vremea in Oltenița

La noapte
Cerul va avea înnorãri și vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab, iar temperatura minimã va fi în jur de 1 grad.

Marti, 20 ianuarie
Vremea va fi caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe sau burniței. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad. Vor fi condiții de ceațã.

Miercuri, 21 ianuarie
Vremea se va menține caldã pentru aceastã perioadã, cu o maximã diurnã ce se va situa în jurul valorii de 6 grade. Cald iarnaCerul va fi mai mult noros și va fi ceațã, posibil persistentã, asociatã cu burnițã sau ploaie slabã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 2…3 grade.

Joi, 22 ianuarie
Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã perioadã; maxima termicã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar minima va fi de 4…5 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 11 =

21 + = 27

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie