Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 20-23 decembrie 2014

Vremea in tara

La noapte
Cerul va fi temporar noros. Va ploua slab în Maramureș, local în Crișana și pe arii mai restrânse în Banat și Transilvania, iar în nordul Carpaților Orientali vor cãdea precipitații, mixte. Mai ales în zonele joase din sudul și sud-estul țãrii pe spații restrânse va fi ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în nord-vest și la munte. Temperaturile minime se vor încadra între -4 și 6 grade.

Sambata, 20 decembrie
Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi temporar noros și vor cãdea precipitații în regiunile centrale, vestice și nordice, unde izolat se vor depãși 10 …15 l/mp, și pe arii Decembrie munterestrânse în rest. Vor fi mai ales ploi, exceptând zona de munte, iar noaptea și Crișana, Maramureșul și Transilvania, unde treptat vor predomina ninsorile. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în vestul, sud-vestul, centrul țãrii, dar mai ales la munte, unde, în special pe creste, va viscoli sau va spulbera zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și 4 grade. Pe arii restrânse va fi ceațã, cu precãdere în zonele joase din sud și sud-est.

Duminica, 21 decembrie
Vremea se va rãci fațã de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Va ninge la munte, în Maramureș, în Transilvania, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, unde trecãtor va spulbera sau va viscoli zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, iar cele minime se vor situa între -6 și 1 grad. Pe arii restrânse, în zonele joase, va fi ceațã.

Luni, 22 decembrie
Cerul va avea înnorãri temporare în sud-vestul și sudul țãrii și va fi mai mult noros în rest. Local se vor semnala precipitații, în general slabe, cu precãdere în a doua parte a zilei și noaptea, predominant sub formã de ninsoare la munte, în Maramureș și în estul Transilvaniei și mai ales ploi, în Crișana, Moldova și izolat posibil în Muntenia și Banat. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în nord-vestul, sudul teritoriului, iar pe crestele montane va fi tare și trecãtor va spulbera zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 4 grade.

Marti, 23 decembrie
Valorile termice vor fi în creștere în toatã țara, astfel, vremea va deveni caldã, chiar deosebit de caldã pentru aceastã perioadã, îndeosebi în regiunile sudice și estice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nord-vestul, centrul și nordul țãrii. Cu precãdere în cursul zilei se vor semnala precipitații slabe, locale, predominant sub formã de ninsoare la munte și mai ales ploi în Maramureș și în nord-estul Transilvaniei. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în sudul și estul teritoriului, iar pe crestele montane va sufla tare, trecãtor spulberând zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, posibil mai ridicate în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade.

Vremea in Oltenita

La noapte
Cerul va avea înnorãri și trecãtor se va semnala ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Sambata, 20 decembrie
Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Duminica, 21 decembrie
Vremea se va rãci ușor fațã de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecãtor precipitațiilor Cer_innoratslabe mixte, în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Luni, 22 decembrie
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat cu intensificãri tecãtoare. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -1…1 grad.

Marti, 23 decembrie
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minimã de 2…4 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =

− 4 = 2

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie