Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

De Crăciun PRO TV va difuza filmele: „Un Crăciun altfel” cu Tora Vasilescu și Paul Ipate, „Hobbitul” și Las Fierbinți ediție specială!

De Crăciun, PRO TV a pregătit surprize şi filme de top care vor aduce cu siguranţă multă bucurie în casele tuturor românilor. Cele trei zile de sărbătoare vor fi marcate de programe speciale, pline de magie şi de optimism.

Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun, PRO TV va difuza Un Crăciun altfel! Horațiu Mălăiele, Tora Vasilescu, Paul Ipate și Diana Cavallioti revin la PRO TV în Ajunul Crăciunului cu o producție specială dedicată sărbătorilor de iarnă, ce vine după difuzarea seriilor O săptămână nebună și Altă săptămână nebună.

Aventurile de sărbători ale personajelor vor stârni hohote de râs în întreaga țară. Evenimentul special din viața familiei Puică vine cu multe cadouri și surprize. Întâmplările savuroase și toate încurcăturile pe care le creează Alex Puică îl vor pune din nou în centrul atenției.

În ziua de Crăciun, fii neînfricat şi trăieşte începuturile legendei! Pe 25 decembrie, de la 20:30, Hobbitul, blockbuster-ul care a strâns milioane de fani în toată lumea, este la PRO TV!

The Hobbit
A bătut recorduri de vânzări de bilete în România, lucru pe care doar Avatar sau Titanic l-au reuşit, şi a fost în fruntea box office-ului românesc încă de la premieră. O călătorie neaşteptată este un film epic fantastic de aventuri, care îi va purta pe telespectatori într-o altă lume, de la 20:30.

A doua zi de Crăciun ţara o arde pe comedie cu un episod special Las Fierbinţi! Bobiţă, Giani, Celentano şi gaşca vor înveseli spiritele în cea mai frumoasă sărbătoare a anului, pe 26 decembrie, de la 20:30.

Gașca din Las Fierbinţi, serialul românesc care a făcut recorduri de audienţă încă de la primul sezon, petrece Crăciunul împreună cu toți românii, doar la PRO TV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie