Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

De Crăciun PRO TV va difuza filmele: „Un Crăciun altfel” cu Tora Vasilescu și Paul Ipate, „Hobbitul” și Las Fierbinți ediție specială!

De Crăciun, PRO TV a pregătit surprize şi filme de top care vor aduce cu siguranţă multă bucurie în casele tuturor românilor. Cele trei zile de sărbătoare vor fi marcate de programe speciale, pline de magie şi de optimism.

Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun, PRO TV va difuza Un Crăciun altfel! Horațiu Mălăiele, Tora Vasilescu, Paul Ipate și Diana Cavallioti revin la PRO TV în Ajunul Crăciunului cu o producție specială dedicată sărbătorilor de iarnă, ce vine după difuzarea seriilor O săptămână nebună și Altă săptămână nebună.

Aventurile de sărbători ale personajelor vor stârni hohote de râs în întreaga țară. Evenimentul special din viața familiei Puică vine cu multe cadouri și surprize. Întâmplările savuroase și toate încurcăturile pe care le creează Alex Puică îl vor pune din nou în centrul atenției.

În ziua de Crăciun, fii neînfricat şi trăieşte începuturile legendei! Pe 25 decembrie, de la 20:30, Hobbitul, blockbuster-ul care a strâns milioane de fani în toată lumea, este la PRO TV!

The Hobbit
A bătut recorduri de vânzări de bilete în România, lucru pe care doar Avatar sau Titanic l-au reuşit, şi a fost în fruntea box office-ului românesc încă de la premieră. O călătorie neaşteptată este un film epic fantastic de aventuri, care îi va purta pe telespectatori într-o altă lume, de la 20:30.

A doua zi de Crăciun ţara o arde pe comedie cu un episod special Las Fierbinţi! Bobiţă, Giani, Celentano şi gaşca vor înveseli spiritele în cea mai frumoasă sărbătoare a anului, pe 26 decembrie, de la 20:30.

Gașca din Las Fierbinţi, serialul românesc care a făcut recorduri de audienţă încă de la primul sezon, petrece Crăciunul împreună cu toți românii, doar la PRO TV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 19 =

45 + = 52

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie