Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 21-23 iunie 2015

Vremea in tara
Duminica 21 iunie

Valorile termice se vor situa sub cele normale pentru aceastã perioadã, vremea fiind rãcoroasã în regiunile estice și Ploi_sud-estice. Cerul va avea înnorãri și îndeosebi ziua va ploua în Muntenia, Dobrogea, în cea mai mare parte a Moldovei și a zonei montane și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat se vor semnala descãrcãri electrice,iar cantitãțile de apã vor mai depãși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade.

Luni 22 iunie

Deși valorile termice vor marca o creștere fațã de ziua precedentã în cea mai mare parte a țãrii, acestea vor fi în continuare sub mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în special dupã-amiaza, când vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice, local în zonele de deal și de munte și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime, între 5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade în nordul litoralului.

Marti 23 iunie

Vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a intervalului în regiunile vestice și nordice unde local va ploua, mai ales sub formã de aversã, și se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în vestul teritoriului și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade, iar cele minime, în general, între 8 și 18 grade.

Vremea in Oltenita
Duminica 21 iunie

Ca rouaValorile termice se vor situa sub cele normale specifice perioadei și vor caracteriza o vreme rãcoroasã; maxima termicã va fi de 19…20 de grade, iar minima de 10…12 grade. Înnorãrile vor persista pe parcursul zilei, când temporar va ploua și vor fi posibile descãrcãri electrice. Noaptea, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. 2015.06.20 ora 21 – 2015.06.21 ora 09, Sambata – Duminica (Maine noapte)

Luni 22 iunie

Deși valorile termice vor marca o creștere fațã de ziua precedentã, acestea se vor menține ușor mai coborâte decât cele normale pentru ultima decadã a lunii iunie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales dupã-amiaza când vor fi posibile ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 12…14 grade.

Marti 23 iunie

Vremea va fi predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 13…15 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =

− 3 = 3

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie