Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 21-24 februarie 2015

Vremea in tara

La noapte

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în est și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 2 grade în Dealurile de Vest. Izolat, în zonele joase va fi ceațã.

Sunny_Winter_DaySambata, 21 februarie

Vremea se va încãlzi în toatã țara. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și izolat vor fi posibile precipitații slabe, ziua mai ales burnițe în Moldova, iar spre sfârșitul intervalului ploi în sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în estul țãrii și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în deltã și 13 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -7 și 5 grade. Se va semnala ceațã, cu precãdere în cursul nopții, în zonele joase din sud, est și centru.

Duminica, 22 februarie

Vremea se va menține caldã, chiar deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în Câmpia și Dealurile de Vest. Înnorãrile se vor accentua treptat și va ploua, ziua în regiunile vestice, apoi aria precipitațiilor se va extinde cuprinzând cea mai mare parte a țãrii. Izolat vor fi condiții de polei. În zona montanã, local se vor semnala precipitații mixte. Cu totul izolat, se pot cumula cantitãți de apã mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în special ziua în estul și sud-vestul teritoriului, precum și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar cele minime între -5 și 6 grade. Dimineața, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceațã.

Luni, 23 februarie

Vremea va fi închisã și va ploua, în general slab, pe arii relativ extinse în jumãtatea de vest a teritoriului și pe spații mai restrânse în rest. În zona montanã precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și, trecãtor, ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri izolate pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele normale, vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade.

Marti, 24 februarie

Valorile termice vor crește fațã de intervalul precedent, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a țãrii. În regiunile extracarpatice, cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii restrânse. În rest, înnorãrile vor fi temporare și doar izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnițe. La munte vor fi și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade. Cu totul izolat vor fi condiții de ceațã.

Vremea in Oltenița
La noapte

Cerul va prezenta unele înnorãri, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de -2…0 grade.

Ceata2Sambata, 21 februarie

Cerul va fi variabil și vor fi condiții de ceațã, mai ales noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de -2…0 grade.

Duminica, 22 februarie

Valorile de temperaturã se vor situa peste cele normale în aceastã perioadã a anului, astfel cã maxima va fi de 8…9 grade, iar minima de 0…1 grad. Nebulozitatea se va accentua treptat, iar în cursul nopții, temporar, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Luni, 23 februarie

Vremea va fi închisã, dar se va menține caldã pentru aceastã perioadã. Temporar va ploua slab, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de 3…4 grade.

Marti, 24 februarie

Vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar minima va fi de 4…6 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 12 =

+ 8 = 14

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie