Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 22-25 iulie 2016

Vremea în țară
La noapteLa Plaja
Cerul va fi variabil în vestul țãrii și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã de munte. Temperaturile minime se vor încadra între 7…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…20 de grade pe litoral.

Vineri 22 iulie
Valorile temice vor continua sã creascã, vremea devenind cãlduroasã în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte și în nord-vest unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în sud-estul Transilvaniei și 33 de grade în sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade, mai scãzute în depresiunile intramontane.

Sambata 23 iulie
Vremea va fi cãlduroasã în majoritatea zonelor, cu precãdere în regiunile sudice, cu maxime termice între 26 și 34 de grade, iar în Lunca Dunãrii izolat va fi caniculã, cu valori dupã-amiazã de 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare la munte, în vestul, nord-vestul și centrul țãrii unde pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a zilei, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Minimele termice se vor încadra între 12 și 22 de grade.

Duminica 24 iulie
Vremea se va menține cãlduroasã în majoritatea zonelor, izolat canicularã în sudul extrem, unde disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar mai accentuate pe parcursul zilei mai ales în zona de munte, iar seara și în cursul nopții în vestul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în estul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade, iar cele minime între 15 și 23 de grade, mai scãzute în depresiuni spre 11 grade.

Luni 25 iulie
Vremea va fi în continuare cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții, când se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului local la munte și în sud-vest și pe arii restrânse în celelalte zone. Izolat vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade..

Cu VaraVremea în Olteniţa
La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 15…17 grade.

Vineri 22 iulie
emea va deveni cãlduroasã, cu o maximã termicã de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 19…20 de grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă 23 iulie
Vremea va fi cãlduroasã, astfel cã temperatura aerului va urca pânã la o valoare maximã în jurul a 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul slab pânã la moderat. Minima termicã va fi de 19…21 de grade.

Duminică 24 iulie
Vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții, iar vântul slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 32…33 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Luni 25 iulie
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 19…20 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 20 =

− 1 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie