Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 22-25 septembrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în centrul și în sud-vestul țãrii, precum și în zona montanã, unde local va mai ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare în sud-est și la munte. Temperaturile minime se vor încadra între 8 și 18 grade. Izolat se va semnala ceațã.

Marți 22 septembrie
Vremea va fi în general frumoasã și mai caldã decât în mod obișnuit în ultima decadã a lunii septembrie. Transfagarasan toamnaCerul va fi variabil, cu unele înnorãri pe parcursul zilei în zona de munte, unde izolat va ploua slab, iar în a doua parte a nopții în sud și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, iar ziua local și în Dobrogea și Bãrãgan. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime între 10 și 18 grade, mai scãzute în depresiuni, spre 6 grade și ușor mai ridicate pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Miercuri 23 septembrie
Vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a țãrii, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest. În cursul zilei cerul va fi parțial noros și doar izolat va ploua în sudul extrem și la munte. Noaptea aria de nebulozitate va cuprinde majoritatea zonelor, iar ploile se vor semnala local în jumãtatea de sud a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Minimele termice vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

Joi 24 septembrie
Vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice vor scãdea în aproape toatã țara, menținându-se totuși peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse, însoțite izolat de descãrcãri electrice, local cantitãțile de apã vor fi însemnate și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zonele montane și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 11 și 19 grade.

Vineri 25 septembrie
Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru aceastã datã, astfel cã maximele se vor încadra în marea lor majoritate între 20 și 26 de grade. Cerul va avea înnorãri temporare și local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 14…15 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Marți 22 septembrie
Vremea va fi în continuare ușor mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã din an; astfel, temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a nopții, iar vântul va sufla slab și moderat.

Copii parcMiercuri 23 septembrie
Vremea va fi caldã, cu o maximã a temperaturii aerului de 27…28 de grade. Cerul va parțial noros ziua, însã noaptea nebulozitatea va fi mai accentuatã și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 16…17 grade.

Joi 24 septembrie
Cerul va avea înnorãri și va ploua mai ales pe timpul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în scãdere fațã de zilele precedente, va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 16 grade.

Vineri 25 septembrie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi temporar noros și trecãtor va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − = 9

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie