Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 23-26 decembrie 2015

Vremea în țară
La noapte

Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele specifice aceastei perioade. În nordul și In Apusenicentrul țãrii, cerul va fi mai mult noros, local se va semnala ceațã și cu totul izolat în Maramureș va ploua, iar în nordul Carpaților Orientali pe spații mici vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile vestice, iar ceața se va semnala pe arii restrânse, în special în Câmpia de Vest și în Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare la munte. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 6 grade.

Miercuri 23 decembrie

Vremea va fi în general frumoasã și deosebit de caldã pentru aceastã datã din an. Cerul va fi variabil, exceptând nordul țãrii și zona Carpaților Orientali, unde vor fi înnorãri dar numai izolat, la munte, vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 17 grade, iar cele minime între -5 și 7 grade. Se va semnala ceațã sau nebulozitate joasã, pe arii restrânse în primele ore ale zilei, iar noaptea, local, îndeosebi în regiunile intracarpatice.

Joi 24 decembrie

Deși valorile termice diurne vor marca o scãdere ușoarã îndeosebi în vestul țãrii, vremea va fi în continuare mai caldã decât normalul perioadei. În regiunile vestice, nord-vestice și centrale vor fi înnorãri persistente, se va semnala ceațã și izolat vor fi burnițe sau ploi slabe, cu precãdere în prima parte a intervalului și în cursul nopții. În restul zonelor, pe fondul cerului variabil, vor fi, local, intervale orare cu nebulozitate joasã sau ceațã, mai ales noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 14 grade, iar cele minime, între -5 grade în depresiuni și 5 grade pe litoral.

Vineri 25 decembrie

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã mai ales în zonele de deal din sudul și estul teritoriului, unde cerul va fi variabil. În regiunile intracarpatice vremea va fi predominant închisã și pe arii restrânse va ploua slab sau va burnița, în timp ce în restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare. La munte, pe spații mici, vor fi precipitații slabe, mixte, cu precãdere în Carpații Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime, ușor mai scãzute fațã de ziua precedentã, vor fi cuprinse, în general, între 3 și 10 grade, iar cele minime, între -2 și 4 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceațã și, posibil burnițã.

Sâmbătă 26 decembrie

În vestul, centrul și nordul țãrii vremea va fi predominant închisã și pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burnițe, iar în zona de munte, cu precãdere a Carpaților Orientali, se vor semnala precipitații slabe, mixte. În restul țãrii vor fi înnorãri temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 10 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 4 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

Vremea în Oltenița
La noapte

Soare DecembrieValorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât ar fi normal pentru aceastã perioadã din an, cu o minimã de 1…3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

Miercuri 23 decembrie

Vremea va fi în general frumoasã și deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade. În cursul nopții vor fi condiții de ceațã.

Joi 24 decembrie

Vremea se va menține mult mai caldã decât ar fi normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și condiții de ceațã, dimineața și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade.

Vineri 25 decembrie

Deși temperatura aerului va fi în scãdere fațã de ziua precedentã, vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã, cu o maximã de 8….9 grade. Cerul va avea înnorãri și mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 0…2 grade.

Sâmbătă 26 decembrie

Cerul va avea înnorãri temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã de 0…2 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =

− 1 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “spune-ţi-mi” sau “spuneţi-mi”, “scrie-ti-mi” sau “scrieţi-mi” …
Corespondenta la redactie