Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 23-26 ianuarie 2016

Vremea in tara
La noapte

Vremea se va menține geroasã în cea mai mare parte a țãrii, iar temperaturile minime vor fi cuprinse, în Iarna Frumosgeneral, între – 19 și – 9 grade. Cerul va fi temporar noros și doar izolat va mai ninge slab în Moldova și zona de munte. Va fi ceațã asociatã cu depunere de chiciurã, local, mai ales în zonele joase de relief din sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã și pe litoral.

Sambata 23 ianuarie

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasã mai ales dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 0 grade, iar cele minime se vor situa între – 20 și – 10 grade, posibil izolat mai scãzute în sud și în zonele depresionare, dar și ușor mai ridicate în vest. Cerul va fi temporar noros și numai cu totul izolat vor fi posibile fulguieli trecãtoare. Vântul va sufla slab și moderat. Se va semnala ceațã asociatã cu chiciurã, mai ales dimineața și noaptea, local în Oltenia, Muntenia, estul Transilvaniei și izolat în restul teritoriului.

Duminica 24 ianuarie

În cea mai mare parte a țãrii, vremea se va menține deosebit de rece, geroasã mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -12 și -2 grade, iar cele minime se vor situa între – 20 și – 4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și pe arii restrânse ceațã, asociatã cu chiciurã și fulguieli în zonele joase de relief. Seara și noaptea, nebulozitatea se va accentua în regiunile din jumãtatea de nord-vest, unde numai izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Luni 25 ianuarie

Deși valorile termice vor marca o ușoarã creștere fațã de zilele precedente, vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, geroasã dimineața și noaptea, îndeosebi în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între – 13 și -3 grade. Cerul va avea înnorãri și va ninge în nordul, centrul și local în estul teritoriului, iar în sud-vest precipitațiile, predominant ninsori, se vor semnala pe arii restrânse și vor favoriza izolat depuneri de polei. În zonele joase de relief din sud și sud-est, pe arii restrânse va fi ceațã asociatã cu chiciurã și fulguieli trecãtoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și pe litoral.

Marti 26 ianuarie

Vremea va continua sã se încãlzeascã, dar se va menține ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru aceastã datã în sudul și centrul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade, iar cele minime se vor situa între – 10 și 0 grade. Cerul va avea înnorãri și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, fulguieli în sud-est la începutul intervalului și mai ales lapovițe și ninsori în vest, centru și nord spre searã și noaptea, unde izolat vor fi condiții de polei. În zonele joase de relief izolat va mai fi ceațã asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane.

Vremea in Oltenita
La noapte

Vremea va fi geroasã. Cerul va avea unele înnorãri și vor fi condiții de ceațã asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de -15 grade.

Ce FrigSambata 23 ianuarie

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasã mai ales dimineața și noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -8 grade, iar cea minimã va fi de -16…-14 grade. Cerul va fi temporar noros și, mai ales noaptea, se va semnala ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã și, posibil, fulguieli trecãtoare. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Duminica 24 ianuarie

Vremea va continua sã fie deosebit de rece, geroasã mai ales dimineața și noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -10 grade, iar cea minimã va fi de -16…-14 grade. Norii joși vor persista și, îndeosebi la începutul și la sfârșitul intervalului, va fi ceațã, asociatã cu chiciurã și, posibil, fulguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Luni 25 ianuarie

Vremea se va menține deosebit de rece, geroasã mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult noros, dimineața vor fi condiții de ceațã asociatã cu depunere de chiciurã, apoi vor fi condiții de fulguialã, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de -8…-6 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -12 grade.

Marti 26 ianuarie

Vremea se va menține rece, geroasã dimineața, deși valorile termice vor marca o creștere fațã de zilele precedente. Temperatura maximã va fi de -4…-2 grade, iar cea minimã va fi de -8…-6 grade. Cerul va avea înnorãri, mai ales la începutul intervalului și, trecãtor, este posibil sã ningã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Noaptea vor fi condiții de ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

52 − 47 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie