Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 23-26 mai 2015

Vremea in tara
La noapte

Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, local în sud-vest, iar la începutul nopții, pe arii restrânse și în centrul, nordul țãrii, precum și la munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, precum și în zonele de munte și trecãtor în celelalte regiuni. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai coborâte în depresiuni, pânã spre 6 grade.

Meteo floralSambata 23 mai

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, dar în jumãtatea de vest gradul de instabilitate atmosfericã se va accentua treptat. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în Banat, Crișana, iar mai ales spre searã și în cursul nopții și în Oltenia, Transilvania și în zonele de munte. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și va cãdea grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestãri specifice instabilitãții atmosferice vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Dealurile de Vest și în sudul litoralului și 32 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 7 și 17 grade.

Duminica 24 mai

În vestul, centrul și sud-vestul țãrii, precum și în zonele de munte, instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã, iar valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã. În aceste zone, vor fi înnorãri și se vor semnala averse, descãrcãri electrice, iar pe arii restrânse, cantitãțile de apã vor depãși 25 l/mp și va cãdea grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri mai ales pe timpul averselor, când trecãtor poate lua aspect de vijelie. În restul teritoriului vremea va fi în continuare caldã, cerul va fi variabil, iar manifestãri specifice instabilitãții atmosferice vor fi posibile pe arii restrânse, mai ales spre searã și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în Dealurile de Vest și 32 de grade în estul Munteniei și în Moldova, iar cele minime se vor situa între 9 și 17 grade.

Luni 25 mai

Vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice vor continua sã scãdã ușor în cea mai mare parte a țãrii. Înnorãrile vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Excepție vor face Moldova și Dobrogea, unde astfel de fenomene își vor face apariția la nivel local. Pe arii restrânse cantitãțile de apã vor fi mai însemnate, cu precãdere în zonele montane, și izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17…18 grade în Dealurile de Vest și 30…31 de grade în Moldova și Bãrãgan, iar cele minime se vor situa între 9 și 17 grade.

Marti 26 mai

Vremea va fi în continuare în general instabilã în vestul, centrul și nordul țãrii, unde vor fi înnorãri și va ploua, mai ales sub formã de aversã. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, iar averse și descãrcãri electrice se vor semnala la nivel local. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate, cu precãdere în zona de munte, și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri temporare, îndeosebi în cursul zilei, în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 18 grade în deltã.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 12…14 grade.

Sambata 23 mai

Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri seara și noaptea. Vântul va sufla în general moderat ziua, iar noaptea va slãbi în intensitate. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteoDuminica 24 mai

Vremea se va menține caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate spre searã și noaptea când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Luni 25 mai

Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și, cu precãdere în cursul zilei, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura aerului, în scãdere fațã de ziua anterioarã, va avea maxima în jurul valorii de 25 de grade, iar minima va fi de 13…14 grade.

Marti 26 mai

Cerul va fi temporar noros și vor mai fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + sixteen =

3 + 3 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie