Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 23-26 octombrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile sudice și sud-estice, unde local va ploua și izolat cantitãțile deSpre Toamna apã vor depãși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între -2 grade în depresiuni și 10…11 grade pe litoral. Pe arii restrânse în vest și centru se va semnala ceațã.

Vineri 23 octombrie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii octombrie în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei în sudul țãrii, unde pe arii restrânse, mai ales în Lunca Dunãrii, va mai ploua. Spre searã și noaptea înnorãrile vor cuprinde nordul, estul și, parțial, centrul teritoriului, unde însã numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral și pe crestele înalte de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 16…17 grade, izolat, în est și sud-est, iar cele minime se vor încadra între -1 și 9 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă 24 octombrie

Valorile termice vor fi, în continuare, apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în prima parte a zilei, în nordul, centrul și estul țãrii, unde numai izolat se vor semnala ploi slabe sau burnițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 17 grade în regiunile sudice, iar cele minime se vor încadra între -1 și 10 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceațã în zonele joase de relief, mai ales din vestul și sudul țãrii.

Duminică 25 octombrie

Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei în est, iar noaptea în nordul extrem. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10…11 grade în depresiuni și 17…18 grade în regiunile sudice și vestice, iar cele minime se vor încadra între -2 grade în estul Transilvaniei și 10…11 grade pe litoral. Local în zonele joase de relief, dimineața și noaptea, se va semnala ceațã și izolat, posibil burnițã sau ploaie slabã.

Luni 26 octombrie

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul extrem al țãrii, iar cele minime se vor încadra între -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral. În zonele joase de relief se va semnala ceațã, pe arii restrânse, mai ales la începutul intervalului.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va avea înnorãri și temporar va ploua, îndeosebi în prima parte a nopții. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 7…8 grade.

Natura ToamnaVineri 23 octombrie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar cea minimã de 4…5 grade. Noaptea vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă 24 octombrie

Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade. Noaptea vor fi condiții de ceațã.

Duminică 25 octombrie

Vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil și vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 4…5 grade. Mai ales spre sfârșitul intervalului, se va semnala ceațã.

Luni 26 octombrie

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 5…6 grade. Vor fi condiții de ceațã, mai ales la începutul intervalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + eight =

− 4 = 6

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie