Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 23-26 septembrie 2016

Vremea in tara
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nord-est și la munte, unde izolat va mai ploua slab. În zona toamna_lumemontanã înaltã, trecãtor, vor mai fi precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile minime, mai coborâte decât cele normale la aceastã datã, vor fi cuprinse între 2 și 12 grade. Pe arii restrânse va fi ceațã.

Vineri 23 septembrie
Valorile termice vor continua sã creascã ușor, însã vremea se va menține rãcoroasã, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales în cursul zilei și va mai ploua slab, pe arii restrânse la munte și în nord-estul teritoriului și izolat în nord, centru și sud-est. Pe crestele înalte de munte vor mai fi posibile precipitații slabe sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã și, trecãtor, în estul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în depresiuni și 22…23 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 14 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, izolat va fi ceațã, iar în estul Transilvaniei vor fi condiții de brumã.

Sambata 24 septembrie
Vremea se va menține rãcoroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în zona montanã, dar și în regiunile nordice, nord-estice și centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab. Pe crestele înalte de munte, trecãtor, precipitațiile pot fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în depresiuni și 22…23 de grade în Câmpia Românã și Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade.

Duminica 25 septembrie
Valorile termice diurne se vor menține ușor mai coborâte decât cele normale pentru aceastã perioadã. În jumãtatea esticã a țãrii și la munte, cerul va avea înnorãri temporare și pe arii relativ extinse va ploua. Ploile vor fi și sub formã de aversã, posibil însoțite și de descãrcãri electrice. Pe crestele înalte de munte, trecãtor, precipitațiile pot fi mixte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în prima parte a intervalului în sud-vest, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în depresiuni și în Subcarpații Moldovei și 23…24 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 10 grade.

Luni 26 septembrie
Valorile termice diurne vor fi, în continuare, ușor mai coborâte decât cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în cursul zilei și va mai ploua slab, local în estul țãrii și la munte și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în estul țãrii și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în depresiuni și 22 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade.

toamna-frunzeVremea in Oltenita
La noapte
Vremea va fi mai rece decât ar fi normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în primele ore, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 7…9 grade.

Vineri 23 septembrie
Valorile termice vor continua sã creascã ușor, însã vremea se va menține rãcoroasã, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în cursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade.

Sambata 24 septembrie
Vremea va fi în continuare rãcoroasã. Cerul, variabil în cursul zilei, va avea înnorãri noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade.

 Duminica 25 septembrie
Valorile termice diurne se vor menține ușor mai coborâte decât cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros, iar dupã-amiaza și la începutul nopții, trecãtor, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade.

Luni 26 septembrie
Valorile termice diurne vor fi, în continuare, ușor mai coborâte decât cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, când vor mai fi condiții ca, trecãtor, sã plouã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

− 5 = 3

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie