Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 24-27 octombrie 2016

Vremea în țară
La noapte
În regiunile extracarpatice, înnorãrile vor fi persistente și local vor fi ploi slabe sau burnițã. În restul la-ghindeteritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa, în continuare, peste mediile multianuale și vor fi cuprinse între 2 și 12 grade. Local, în Transilvania și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, se va semnala ceațã.

Luni 24 octombrie
În regiunile extracarpatice, vremea va fi închisã și rece și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burnițã. În restul țãrii va fi mai cald decât în mod obișnuit la aceastã datã, iar cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei și 20 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local se va semnala ceațã.

Marți 25 octombrie
În sudul și estul țãrii vremea se va menține rece, înnorãrile vor fi persistente și pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burnițã. În restul teritoriului va fi mai cald decât în mod obișnuit la aceastã datã, iar înnorãrile se vor accentua spre searã și noaptea și va ploua local. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Banat, Crișana, Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8…9 grade în nordul Moldovei și 19…20 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 10 grade. Pe arii restrânse va fi ceațã.

Miercuri 26 octombrie
Vremea va fi închisã și rece. Temporar va ploua, în cea mai mare parte a țãrii, iar pe arii restrânse cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Îndeosebi spre sfârșitul intervalului, în zona Carpaților Orientali și Meridionali precipitațiile vor fi predominant sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…6 grade în Moldova și 14 grade în Banat, iar cele minime se vor situa între 2 și 8 grade. Izolat în nord-vest noaptea vor fi condiții de ceațã.

Joi 27 octombrie
Vremea se va menține rece, îndeosebi în estul și sudul țãrii. Cerul va fi variabil în nord-vest și mai mult noros în rest. Se vor semnala ploi slabe sau burnițã, mai ales în cursul zilei, pe arii relativ extinse în regiunile sudice și estice și izolat în rest. În zona Carpaților Orientali și Meridionali precipitațiile vor fi mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în sud și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în Moldova și 13…14 grade în Crișana și Maramureș, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. În nord-vestul țãrii, iar noaptea și în rest, vor fi condiții de ceațã și brumã.

foto-toamnaVremea în Oltenița
La noapte
Înnorãrile vor fi persistente și trecãtor se va semnala ploaie slabã sau burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã, de 9…10 grade, se va situa în continuare peste media multianualã.

Luni 24 octombrie
Înnorãrile vor fi în continuare persistente, vor fi condiții de burnițã sau ploaie slabã și, trecãtor, de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 6…8 grade.

Marți 25 octombrie
Vremea va fi închisã și rece. Vor fi condiții de ceațã și burnițã, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 6…7 grade.

Miercuri 26 octombrie
Vremea va fi închisã și rece, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 7…8 grade.

Joi 27 octombrie
Vremea se va menține închisã, temporar va mai ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de 3…5 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 3 =

48 + = 52

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie