Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 26-29 iulie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în prima parte a nopții în zona de munte și în Vremea Vararegiunile vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, mai scãzute în depresiuni, spre 11 grade.

Marți 26 iulie
Vremea se va menține cãlduroasã, izolat canicularã în Lunca Dunãrii. În zonele de deal și de munte, dar și în vestul, sud-vestul și local în centrul țãrii, mai ales dupã-amiaza și seara, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Pe arii restrânse, îndeosebi la munte, cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp. Izolat vor fi cãderi grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusã. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade, mai scãzute în depresiuni, spre 11 grade.

Miercuri 27 iulie
Vremea va fi în continuare cãlduroasã în majoritatea zonelor, izolat canicularã în Lunca Dunãrii. La munte și în regiunile intracarpatice vor fi înnorãri temporar accentuate și mai ales dupã-amiaza și seara, local vor fi averse, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și se mențin condițiile de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 35 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade, mai scãzute, spre 10 grade, în estul Transilvaniei.

Joi 28 iulie
Vremea va fi cãlduroasã în majoritatea zonelor, izolat canicularã în sudul și sud-estul teritoriului. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporar accentuate îndeosebi dupã-amiaza și în primele ore ale nopții, mai ales în nord-vest și la munte, unde local se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cu totul izolat se vor cumula cantitãți de apã însemnate și vor fi posibile cãderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 10 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade pe litoral.

Vineri 29 iulie
În vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zona montanã, vremea va fi în general instabilã și se va rãci ușor fațã de ziua anterioarã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate și mai ales în prima parte a intervalului local se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Pe spații mici se vor cumula cantitãți de apã însemnate și vor fi posibile cãderi de grindinã. În restul teritoriului vremea se va menține cãlduroasã, izolat canicularã în sud și în sud-est, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 35 de grade, iar cele minime între 12 și 24 de grade, ușor mai mici în depresiuni.

Cald ToridVremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.

Marți 26 iulie
Vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 18…20 de grade.

Miercuri 27 iulie
Vremea se va menține cãlduroasã, cu o maximã termicã în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.

Joi 28 iulie
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 34…35 de grade, iar cea minimã 19…20 de grade.

Vineri 29 iulie
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, când se va înregistra o maximã a temperaturii aerului în jurul a 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 19…21 de grade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 − 23 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie