Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 26-30 noiembrie

Vremea in tara
La noapte
Cerul va avea înnorãri în cea mai mare parte a țãrii. Va ploua slab în Banat și izolat în Crișana și vreme-munteMaramureș, iar în sudul, estul și centrul țãrii local se va semnala ceațã, asociatã trecãtor cu burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor încadra între -6…-5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6…7 grade pe litoral și în Dealurile Banatului.

Duminica 27 noiembrie
Vremea va fi în general închisã. În regiunile din vestul, centrul și nordul țãrii, pe parcursul zilei va ploua moderat cantitativ, iar seara și noaptea în Maramureș, nordul Moldovei și Transilvania, pe arii restrânse ploile se vor transforma în lapovițã și trecãtor ninsoare. În restul teritoriului doar izolat vor fi ploi slabe sau burnițã. În zona montanã, treptat, vor predomina ninsorile, iar vântul va sufla tare, mai ales în a doua parte a intervalului, viscolind ninsoarea. În special dupã orele amiezii, vântul se va intensifica local și temporar și în celelalte zone. Dimineața va fi ceațã pe spații mici în sud, în est și în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 7 grade.

 Luni 28 noiembrie
Rãcirea vremii va fi accentuatã, se va resimți pe timpul zilei în regiunile nordice și centrale, iar noaptea va cuprinde toatã țara; temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 9 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade. Cerul va avea înnorãri temporare. Se vor semnala precipitații slabe, cu caracter local, predominant sub formã de ninsoare în nordul și centrul teritoriului și sub formã de ploaie, lapovițã și ninsoare în celelalte zone. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã, unde pe creste va viscoli sau spulbera zãpada, dar 

Marti 29 noiembrie
Valorile termice vor continua sã scadã în toatã țara, astfel cã vremea va deveni mult mai rece decât în mod obișnuit pentru sfârșitul lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime între -12 și -2 grade. În nordul, nord-estul și centrul țãrii și la munte, cerul va avea înnorãri temporare și local va ninge slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a intervalului în regiunile sudice, unde ninsori slabe se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va avea intensificãri în regiunile estice și centrale, dar și la munte, unde în zona înaltã va sufla tare și va continua sã viscoleascã și sã spulbere zãpada.

 Miercuri 30 noiembrie
Valorile termice diurne vor marca o creștere ușoarã fațã de ziua precedentã în cea mai mare parte a țãrii. În jumãtatea nordicã a teritoriului, cerul va avea înnorãri temporare și, mai ales în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse va ninge slab. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona de munte, unde, cu precãdere pe creste, va mai viscoli și spulbera zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade.

toamna-frumoasaVremea in Oltenita
La noapte
Înnorãrile vor persista și vor fi condiții de ceațã și burnițã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 2…3 grade.

 Duminica 27 noiembrie
Cerul va avea înnorãri și vor fi condiții de burnițã sau ploaie slabã. Vântul va deveni în general moderat. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã de 4…5 grade. În primele ore ale zilei este posibil sã aparã ceața.

 Luni 28 noiembrie
Cerul va avea înnorãri și, mai ales spre searã și în cursul nopții, se vor semnala precipitații slabe cantitativ la început sub formã de ploaie, apoi și lapovițã sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

 Marti 29 noiembrie
Vremea va deveni rece pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, când trecãtor va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade.

 Miercuri 30 noiembrie
Valorile termice diurne vor marca o creștere ușoarã fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 7 =

− 1 = 7

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie