Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27-29 ianuarie 2015

Vremea în țară

La noapte
Vremea se va menține în general închisã și, mai ales în prima parte a nopții, va ninge local la munte și în regiunile nordice și centrale. În restul teritoriului, mai ales în jumãtatea sa vesticã, pe arii restrânse, vor fi precipitații slabe mixte. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sud-estul teritoriului. Temperaturile minime se vor încadra între -5 și 2 grade. Vor fi condiții de ceațã.

Marți,27 ianuarie
Vremea va fi în general închisã. Se vor semnala precipitații, în general slabe cantitativ, local în jumãtatea de sud a Urat afarațãrii și pe arii restrânse în rest. Acestea vor fi mixte ziua și predominant ninsori noaptea și izolat vor favoriza depunerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în Moldova, Oltenia și Dealurile de Vest și 6…7 grade, izolat, în Transilvania. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 3 grade.
Miercuri, 28 ianuarie
Vremea se va menține închisã și, îndeosebi în cursul zilei, se vor semnala precipitații slabe mixte, local în sudul țãrii și pe arii restrânse în rest. Vor fi condiții de polei. Noaptea pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în Moldova și 5…6 grade, local, în sud, centru și vest, iar cele minime se vor situa între -7 și 2 grade.

Joi, 29 ianuarie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod obișnuit pentru sfârșit de ianuarie. Pe arii restrânse vor fi ploi slabe, burnițe, fulguieli și condiții de polei. Local, în zonele joase, mai ales din sud și est, se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în vestul țãrii și la munte, iar noaptea și în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în depresiuni și 7 grade, local, în sud-vestul și sudul extrem al țãrii, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade, mai scãzute în depresiuni, spre -8 grade în estul Transilvaniei.

Vineri, 30 ianuarie
Valorile termice vor crește fațã de intervalul anterior, astfel încât vremea va deveni mult mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2…3 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 12 grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade. Cerul va avea înnorãri în toate regiunile și, mai ales dupã-amiaza și noaptea, va ploua în jumãtatea de vest a țãrii, iar spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse, și în rest. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificãri locale în majoritatea regiunilor, iar în zona montanã înaltã și pe litoral va sufla tare.

Vremea în Capitală

La noapte
Vremea se va menține închisã, dar condițiile de precipitații slabe vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de -1…0 grade.

Marți, 27 ianuarie
Vremea va fi în continuare închisã și, mai ales dupã-amiaza și noaptea, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Miercuri, 28 ianuarie
Vreme ploaieVremea se va menține închisã și temporar, cu precãdere în cursul zilei, vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 4…5 grade, iar cea minimã de -1…0 grade.

Joi, 29 ianuarie
Vremea va fi predominant închisã și vor fi condiții de ploaie slabã sau burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 4…6 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Vineri, 30 ianuarie
Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã din an. Cerul va avea înnorãri, iar noaptea vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − seven =

64 − = 56

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie