Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27-30 martie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile sudice și sud-estice, unde temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -1 grad în depresiuni și 11 grade în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Vineri, 27 martie
MartieVremea se va rãci, mai ales în regiunile sudice, sud-estice și centrale, unde valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, la începutul intervalului în sudul și sud-estul țãrii, apoi și în celelalte regiuni. La munte, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi, trecãtor, și sub formã de lapovițã și ninsoare. Pe arii restrânse în jumãtatea de sud a țãrii, mai ales la deal și munte, cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în Moldova și estul Transilvaniei și 21 de grade în nord-vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 și 9 grade.

Sâmbătă, 28 martie
Vremea se va rãci în toate regiunile. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în cea mai mare parte a țãrii. Pe arii restrânse în Banat și Moldova și izolat în rest, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. La munte, mai ales în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va avea unele intensificãri la munte și trecãtor în vest și sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în est și 14 grade în sud și centru, iar cele minime se vor încadra între 1 și 9 grade.

Duminică, 29 martie
Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, mai ales în centrul și nord-estul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 15 grade, local, în sudul țãrii. Cerul va fi mai mult noros și local, mai ales în cursul zilei, va mai ploua. În zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va prezenta unele intensificãri în estul și sud-vestul țãrii, precum și la munte și numai izolat în rest. Temperaturile minime se vor situa între 0 și 9 grade.

Luni, 30 martie
Vremea se va încãlzi fațã de ziua precedentã, mai ales în regiunile estice și centrale. Cerul va avea înnorãri și va ploua pe arii extinse în jumãtatea de nord a teritoriului și local în rest. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în Maramureș și 17 grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime se vor încadra între 1 și 8 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 7…9 grade.

Vineri, 27 martie
Vremea se va rãci fațã de intervalul precedent, astfel încât temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minima se va situa în jurul valorii de 7 grade. Cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat.

PrimavaraSâmbătă, 28 martie
Vremea se va menține ușor mai rece decât în mod obișnuit în aceastã perioadã. Cerul va fi noros și, temporar, va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 7…8 grade.

Duminică, 29 martie
Cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi în cursul zilei, temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 5…7 grade.

Luni, 30 martie
Cerul va fi temporar noros și, mai ales seara și noaptea va ploua. Vântul va avea unele intensificãri. Temperatura maximã, în creștere fațã de ziua anterioarã va fi de 15…16 grade, iar cea minimã de 5…7 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + 18 =

− 4 = 6

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie