Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Polițiștii oltenițeni au făcut dosar penal pentru furt de materiale feroase

Fierul vechi este în continuare la mare căutare.

Materiale feroase

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au identificat, la scut timp de la săvârşirea faptei, pe un bărbat din comuna Chiselet, bănuit că ar fi furat dintr-o curte mai multe materiale feroase.

În dimineaţa de 25 martie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de G. Sorin, de 31 de ani, din comuna Chiselet, judeţul Călăraşi, despre faptul că a surprins un bărbat în curtea vecinei sale.

Poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului l-au identificat pe N. Nicolae, de 51 de ani, din localitate, care ar fi sustras din curtea locuinţei lui Z. Elena, de 32 ani, mai multe materiale feroase (fier beton şi sârmă).

Cercetările au fost demarate în dosarul penal întocmit în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie