Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27-30 septembrie 2016

Vremea in taraseara-septembrie
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și ploi de scurtã duratã, izolat, în regiunile sudice, sud-estice și la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, mai ridicate, spre 13 grade, pe litoral. La câmpie, pe vãi și în depresiuni, izolat, va fi ceațã, iar în estul Transilvaniei vor fi condiții de brumã.

Marti 27 septembrie
Vremea va fi în general frumoasã, iar în cea mai mare parte a țãrii valorile termice diurne vor crește ușor și se vor apropia de mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii septembrie. În prima parte a intervalului cerul va avea înnorãri temporare, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã, în zonele de munte și în regiunile sudice. Noaptea cerul se va însenina treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 0 grade în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumã, și 12 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, izolat, în zonele joase de relief va fi ceațã.

Miercuri 28 septembrie
Vremea va fi predominant frumoasã, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare seara și noaptea, însã numai izolat sunt posibile ploi slabe, de scurtã duratã, în extremitatea de nord a țãrii și în Carpații Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 14 grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat se va forma ceațã.

Joi 29 septembrie
Vremea se va menține predominant frumoasã și se va încãlzi ușor fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificãri la munte și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 17 grade în nordul litoralului. Dimineața și noaptea în zonele joase, pe arii restrânse se va forma ceațã.

Vineri 30 septembrie
Vremea va fi frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru sfârșitul lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 18 grade în nordul litoralului. Dimineața și noaptea în zonele joase, pe arii restrânse, se va forma ceațã.

vreme-aurieVremea in Oltenita
La noapte
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade.

 Marti 27 septembrie
Vremea va fi în general frumoasã. Ziua cerul va avea înnorãri trecãtoare, iar seara și noaptea va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, ușor mai ridicatã decât în ziua precedentã, va fi de 20…21 de grade. Temperatura minimã va fi de 9…10 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã spre 7…8 grade.

Miercuri 28 septembrie
Vremea va fi frumoasã, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru sfârșitul lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Joi 29 septembrie
Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi ușor fațã de ziua precedentã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 24…25 de grade, iar cea minimã de 11…12 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Vineri 30 septembrie
Vremea se va menține frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − thirteen =

30 − = 23

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie