Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 29 Iulie 2014: Olteniţa înnorări temporare

Marți, 29 iulie 2014, în special în jumătatea de sud-vest a țării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse față de intervalul anterior. vreme frumoasaAstfel, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități însemnate de apă. În restul teritoriului cerul va fi variabil și fenomene caracteristice instabilității atmosferice vor apărea cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 și 22 de grade.

În Olteniţa, cerul va prezenta înnorări temporare, iar probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în partea a doua a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 5 m/s (dinspre est), iar maxima zilei va atinge 30° Celsius în aer și 25 de grade în apă.

Prognoza meteo 29 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 5 =

68 − = 65

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie