Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 29 Iulie 2014: Olteniţa înnorări temporare

Marți, 29 iulie 2014, în special în jumătatea de sud-vest a țării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse față de intervalul anterior. vreme frumoasaAstfel, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități însemnate de apă. În restul teritoriului cerul va fi variabil și fenomene caracteristice instabilității atmosferice vor apărea cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 și 22 de grade.

În Olteniţa, cerul va prezenta înnorări temporare, iar probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în partea a doua a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 5 m/s (dinspre est), iar maxima zilei va atinge 30° Celsius în aer și 25 de grade în apă.

Prognoza meteo 29 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

96 − = 94

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie