Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 3-5 septembrie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil în sud-vestul țãrii și mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Transfagarasan ToamnaTemperaturile minime vor fi cuprinse între 5…7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral. În zonele joase, îndeosebi din Transilvania, pe arii restrânse, va fi ceațã.

Sâmbătă 3 septembrie
Vremea va fi în general frumoasã și caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara în zona de munte, dar și în regiunile sudice, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile Carpaților Oritentali și 19…20 de grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Duminică 4 septembrie
Valorile termice vor mai crește ușor, astfel cã vremea va deveni deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii septembrie în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului, dupã-amiaza la munte, iar noaptea, posibil, în nord-vestul și nordul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade. În zonele joase, dimineața și noaptea, se mențin condițiile de ceațã.

Luni 5 septembrie
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, averse și descãrcãri electrice, dupã-amiaza, izolat în zonele de munte, iar spre searã și noaptea local în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, dar trecãtor și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…20 de grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceațã.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 12…14 grade.

Si MareaSâmbătă 3 septembrie
Vremea se va menține în general frumoasã și va fi caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Duminică 4 septembrie
Vremea se va menține frumoasã și caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar minima de 15…17 grade.

Luni 5 septembrie
Vremea se va menține frumoasã, iar valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 15…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

62 + = 71

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie