Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 3 – 6 ianuarie

Vremea în țară
La noapte
Cerul va avea înnorãri temporare. Vor fi precipitații în majoritatea zonelor, pe arii extinse în vest, în nord și în centru și izolate în restul teritoriului. În Maramureș, în Transilvania și la munte vor predomina ninsorile, iar în celelalte Apuseniregiuni vor fi precipitații mixte. Local se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, unde va spulbera și trecãtor va viscoli zãpada, iar spre dimineața și în sudul Olteniei. Temperaturile minime se vor încadra între -10 și 1 grad.

Sâmbătă, 3 ianuarie
Pe parcursul zilei cerul va fi parțial noros, iar valorile termice diurne vor continua sã creascã ușor, astfel cã maximele se vor încadra între -3 și 6 grade. Vor fi ninsori slabe în zonele montane, iar dimineața în sud-estul extrem vor mai fi ploi și lapovițe. Începând de seara aria de nebulozitate se va extinde, iar în vest, nord-vest și centru precipitațiile vor fi frecvente. Vor predomina ninsorile, ce vor fi mai consistente în Maramureș, Crișana, Carpații Occidentali și nordul Orientalilor. În Banat și izolat în partea de sud a țãrii vor fi precipitații mixte și condiții de polei, iar în Moldova va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã și izolat în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade.

Duminică, 4 ianuarie
Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații în majoritatea zonelor. Va ninge pe arii extinse în Maramureș, Crișana, Transilvania și Moldova și local în Banat, iar cu precãdere în zonele montane și submontane ninsorile vor fi mai consistente. În Dobrogea și estul Munteniei vor fi precipitații mixte la început, iar seara și noaptea va ninge local. În restul teritoriului precipitații slabe vor fi posibile izolat. Se vor menține condițiile de polei. Vântul se va intensifica în toatã țara, cu viteze ce vor depãși local 50…60 km/h, în special în sud și centru, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime între -9 și -1 grad.

Luni, 5 ianuarie
Valorile termice vor fi în scãdere îndeosebi în cursul nopții, când în mare parte din Transilvania și pe spații mai restrânse în rest vremea va fi geroasã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 3 grade, iar cele minime între -13 și -5 grade. În regiunile nordice și centrale și în zonele montane și submontane, cerul va fi mai mult noros și local va ninge. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar ninsorile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificãri locale, în special în centrul și în estul țãrii, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea.

Marți, 6 ianuarie
Valorile termice vor continua sã scadã, astfel cã vremea va deveni deosebit de rece, geroasã noaptea în toatã țara. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în cursul zilei când vor mai fi ninsori slabe, izolate la munte, în sud și în est. Vântul va sufla slab și modeart, cu intensificãri în estul și în sud-estul teritoriului.. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade, iar cele minime între -20 și -11 grade, mai scãzute în depresiuni, pânã în jurul a -24 de grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi temporar noros, iar spre dimineațã vor fi condiții pentru precipitații mixte ce pot depune polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de -6 grade.

Sâmbătă, 3 ianuarie
Cerul va avea înnorãri în primele ore ale zilei și din nou spre sfârșitul nopții când vor fi posibile precipitații slabe, mixte ce pot favoriza producerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã de -7…-5 grade.

Duminică, 4 ianuarieWinter park at night
Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații slabe, mixte la început, apoi sub formã de ninsoare. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -6…-4 grade.

Luni, 5 ianuarie
Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de ninsoare slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 0…1 grad, iar cea minimã, mai scãzutã decât în noaptea anterioarã, se va situa în jurul valorii de -9 grade.

Marți, 6 ianuarie
Vremea va deveni deosebit de rece, geroasã pe timpul nopții. Cerul va avea unele înnorãri și vor fi condiții de ninsoare slabã, mai ales ziua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în scãdere mai ales noaptea, va avea maxima în jurul valorii de -4 grade și minima de -15…-13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − one =

8 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect? Rata de promovabilitate sau rata de promovare? Recentul …
Corespondenta la redactie