Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 3 – 6 noiembrie 2014

Vremea in țară

La noapte

Vremea va fi rece în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, dar, mai ales spre dimineațã, se va semnala ceațã local în Oltenia, pe arii restrânse în Muntenia și izolat în restul țãrii. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -4 grade în depresiunile intramontane și 6 grade în Dealurile de Vest.

Luni, 3 noiembrie

Vremea se va încãlzi ușor în cea mai mare parte a țãrii, totuși în regiunile extracarpatice valorile termice se vor Compunere-toamnamenține ușor sub mediile climatologice specifice începutului de noiembrie. Cerul va fi variabil, dar mai ales dimineața și noaptea va fi ceațã, local în regiunile sudice și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest; minimele termice se vor încadra, în general, între -4 și 6 grade.

Marți, 4 noiembrie

Vremea va fi în general frumoasã și va continua sã se încãlzeascã în aproape toatã țara. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și ceațã, în orele dimineții pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia și Moldova, iar noaptea local în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în Moldova și Banat, precum și pe crestele montane. Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice începutului de noiembrie, chiar ușor mai ridicate în regiunile vestice și centrale, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 9 și 17 grade. Minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 10 grade, mai scãzute, spre -5 grade, în depresiunile Carpaților Orientali.

Miercuri, 5 noiembrie

Vremea va fi frumoasã și mai caldã decât în mod normal la aceastã datã calendaristicã în aproape toatã țara. Excepție vor face zonele joase din sudul și din estul teritoriului, unde în prima parte a zilei și noaptea se va semnala ceațã sau nebulozitate stratiformã, posibil asociatã cu burnițã, condiții în care valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor climatologice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între -5…-3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11 grade în Dealurile de Vest.

Joi, 6 noiembrie

Vremea va fi frumoasã dar și caldã pentru aceastã datã din an în regiunile intracarpatice, precum și în zonele deluroase și montane, unde cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. În restul teritoriului, ceața sau nebulozitatea joasã de tip stratiform, posibil asociatã cu burnițã va persista în prima parte a zilei, apoi se va forma din nou în a doua parte a intervalului, determinând astfel o scãdere fațã de ziua anterioarã a valorilor diurne. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, ușor mai mici în zonele cu ceațã persistentã; minimele termice se vor încadra între -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade în Dealurile de Vest.
Vremea în Oltenița

La noapte

Vremea va fi rece, astfel cã temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab, iar spre dimineațã vor fi condiții de ceațã.

Luni, 3 noiembrie

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade. Vor fi condiții de ceațã, mai ales pe timpul nopții.

Marți, 4 noiembrie

ToamnaVremea se va încãlzi ușor, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice începutului de noiembrie. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea va fi ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 1…2 grade.

Miercuri, 5 noiembrie

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic pentru aceastã datã din an. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și ceațã în prima parte a zilei și din nou noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 13…15 grade, iar cea minimã de 2…3 grade.

Joi, 6 noiembrie

Cerul va fi variabil, cu ceațã sau nebulozitate joasã persistentã posibil asociatã cu burnițã, în prima parte a zilei, apoi din nou noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 5…6 grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

22 + = 30

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie