Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 30 august-2 septembrie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând sud-estul țãrii, unde vor mai fi înnorãri temporar Vremea_Septembrieaccentuate și pe arii restrânse averse, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 12 și 20 de grade.

Marți 30 august
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, dar mai ales în jumãtatea de sud. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, îndeosebi în zonele de munte, iar local, mai ales dupã-amiazã și la începutul nopții și în centrul, nordul și sud-estul teritoriului. Vor fi condiții de grindinã, iar izolat cantitãțile de apã pot depãși 15…20 l/mp. Vântul va prezenta intensificãri în regiunile estice, iar în rest va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 10 și 20 de grade, mai ridicate pe litoral, spre 22 de grade, dar ușor mai coborâte în estul Transilvaniei.

Miercuri 31 august
Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice vor marca o ușoarã scãdere fațã de ziua precedentã, astfel încât vor fi apropiate de mediile multianuale specifice sfârșitului de august. În sud-vestul și în centrul țãrii, precum și la munte, cerul va avea unele înnorãri și pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va avea intensificãri în cursul zilei în regiunile estice, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în estul Transilvaniei și 32 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.

Joi 1 septembrie
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele înnorãri dupã-amiaza în zona de munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în deltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime între 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Vineri 2 septembrie
Vremea se va menține predominant frumoasã. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorãri dupã-amiaza în zona de munte, unde doar izolat vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Vremea Inceput de SeptembrieVremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul nopții, când vor mai fi condiții pentru ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minima va fi de 17…18 grade.

Marți 30 august
Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales spre searã, când vor fi condiții de averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura minimã va fi de 17…19 grade.

Miercuri 31 august
Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice vor marca o scãdere ușoarã fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi 28…29 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Joi 1 septembrie
Vremea va fi frumoasã, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar minima de 13…15 grade.

Vineri 2 septembrie
Vremea va fi frumoasã, cu cer variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar minima de 15…17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 20 =

51 − = 47

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie