Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 31 decembrie 2015-3 ianuarie 2016

Vremea în țară
La noapte
Vremea va fi mai rece decât în nopțile precedente, chiar geroasã în regiunile nordice și centrale și în Iarna_zonele de deal din restul teritoriului. Astfel, temperaturile minime se vor încadra între -14 și -5 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, pânã în jurul a -18 grade. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorãri trecãtoare în estul și sud-estul țãrii, dar și în extremitatea de sud-vest, unde doar izolat va fulgui. Vântul va avea unele intensificãri în sudul Moldovei, Bãrãgan și Dobrogea, cu viteze de pânã la 50-55 km/h, precum și în zona montanã înaltã. Cu totul izolat se poate forma ceațã cu depunere de chiciurã.

Joi  31 decembrie
Vremea va fi predominant frumoasã, dar rece. Ziua, cerul va fi variabil în est și în sud-est și senin în restul zonelor, iar vântul va avea ușoare intensificãri în Dobrogea și estul Munteniei. În orele dimineții local va fi ger în nord și în centru, iar la amiazã temperatura aerului va ajunge la valori maxime cuprinse între -6 și 2 grade. Noaptea dintre ani va fi seninã în toate regiunile, vântul va sufla moderat în sud-est, iar vremea va fi geroasã în Maramureș, Transilvania, Moldova și în zonele de deal din Muntenia, Oltenia și Crișana, astfel cã spre dimineațã se vor înregistra temperaturi minime cuprinse între -14 și -5 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, pânã la -19 grade. Izolat se va semnala ceațã cu depunere de chiciurã.

Vineri 1 ianuarie
Vremea va fi în continuare rece, geroasã dimineața și noaptea în nord, nord-est și centru și local în restul țãrii. Cerul va fi parțial noros ziua în extremitatea esticã și de sud-est, iar noaptea în regiunile sud-vestice, zone unde doar izolat va fulgui. În restul timpului și al teritoriului cerul va fi senin. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri pe litoral și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 3 grade, iar cele minime între -13 și -4 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -18 grade. Izolat se va semnala ceațã cu depunere de chiciurã.

Sâmbătă 2 ianuarie
Vremea se va menține rece, local geroasã dimineața și noaptea îndeoebi în nord-est și în centru. Ziua cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în Moldova și zona Carpaților Orientali, unde doar izolat va fulgui. Începând de seara, cerul se va înnora în regiunile sud-vestice și local va ninge slab, mai ales în zona montanã aferentã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri spre sfârșitul intervalului în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 3 grade, iar cele minime între -12 și -2 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -15 grade.

Duminică 3 ianuarie
Vremea se va menține rece, local geroasã dimineața și noaptea îndeosebi în regiunile nord-estice, urmând a se înregistra temperaturi maxime cuprinse între -8 și 2 grade și minime în general între -12 și -2 grade. În jumãtatea sudicã a teritoriului cerul va fi noros, va ninge pe tot parcursul intervalului, iar vântul va prezenta intensificãri locale, în timp ce în restul zonelor înnorãrile vor fi temporare, iar ninsorile izolate.

Vremea în Oltenița
La noapte
Vremea va fi mai rece decât în noaptea precedentã, cu o minimã a temperaturii aerului de -5 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Peisaj povestiJoi 31 decembrie
Vremea va fi frumoasã, dar rece. Cerul va fi variabil ziua și senin în cursul nopții, iar vântul va sufla moderat la începutul intervalului, apoi slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimã va fi de -8…-6 grade.

Vineri 1 ianuarie
Vremea se va menține rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimã va fi de -8…-7 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă 2 ianuarie
Vremea va fi în continuare rece. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi -1…0 grade, iar cea minimã va fi de -8…-6 grade.

Duminică 3 ianuarie
Vremea va fi în continuare rece. Cerul va fi noros, va ninge, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de -5 grade, iar cea minimã de -7…-6 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie