Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 4-7 decembrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi mai mult noros în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Moldova, dar numai pe arii In Apusenirestrânse vor cãdea precipitații slabe, mixte la munte și predominant sub formã de ploaie în rest. Cu totul izolat vor fi condiții de polei. În celelalte regiuni cerul va fi variabil în prima parte a intervalului, apoi se va înnora treptat. Vântul va sufla moderat pe litoral și pe crestele montane și în general slab în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade. Izolat, mai ales spre dimineațã, se va forma ceațã.

Vineri 4 decembrie
Cerul va fi temporar noros. La munte va fulgui, iar în restul țãrii, cu totul izolat, va ploua slab, sau va burnița. În zonele joase, mai ales în primele ore ale zilei și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri pe crestele montane. Temperatura aerului, puțin mai ridicatã decât în mod normal la aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, va avea valori maxime cuprinse între 2 și 11 grade și minime, în general, între -6 și 4 grade.

Sâmbătă 5 decembrie
Cerul va fi mai mult noros în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Oltenia, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe și pe crestele montane, posibil fulguieli. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare. În zonele de câmpie se va semnala și ceațã, posibil asociatã cu burnițã, pe arii restrânse în prima parte a zilei, dar local noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, ușor mai ridicatã decât în mod normal la aceastã datã, va avea valori maxime cuprinse între 2 și 11 grade și valori minime care se vor încadra între -4 și 4 grade, mai scãzute, spre -7 grade în depresiuni.

Duminică 6 decembrie
În zonele de deal și de munte, vremea va fi predominant frumoasã și mult mai caldã decât în mod normal pentru prima decadã a lunii decembrie, iar cerul va fi variabil. În restul teritoriului, local se va semnala ceațã sau nebulozitate joasã, iar izolat vor fi condiții de burnițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -7 grade în estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral.

Luni 7 decembrie
În zonele de deal și de munte, vremea se va menține în general frumoasã, iar cerul va fi variabil. În restul teritoriului, local se va semnala ceațã sau nebulozitate joasã, iar izolat vor fi condiții de burnițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse, în general, între 3 și 13 grade. Temperaturile minime se vor încadra între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5 grade pe litoral.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, iar spre dimineațã vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 1…2 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Cald DecembrieVineri 4 decembrie
Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă 5 decembrie
Vremea va fi mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu ceațã sau nebulozitate joasã, dimineața, dar mai ales pe parcursul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Duminică 6 decembrie
Cerul va avea înnorãri și, mai ales dimineața și noaptea, se va semnala ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade.

Luni 7 decembrie
Cerul va fi temporar noros și, mai ales dimineața, se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de -1…1 grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 19 = 23

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie