Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 4-7 decembrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi mai mult noros în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Moldova, dar numai pe arii In Apusenirestrânse vor cãdea precipitații slabe, mixte la munte și predominant sub formã de ploaie în rest. Cu totul izolat vor fi condiții de polei. În celelalte regiuni cerul va fi variabil în prima parte a intervalului, apoi se va înnora treptat. Vântul va sufla moderat pe litoral și pe crestele montane și în general slab în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade. Izolat, mai ales spre dimineațã, se va forma ceațã.

Vineri 4 decembrie
Cerul va fi temporar noros. La munte va fulgui, iar în restul țãrii, cu totul izolat, va ploua slab, sau va burnița. În zonele joase, mai ales în primele ore ale zilei și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri pe crestele montane. Temperatura aerului, puțin mai ridicatã decât în mod normal la aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, va avea valori maxime cuprinse între 2 și 11 grade și minime, în general, între -6 și 4 grade.

Sâmbătă 5 decembrie
Cerul va fi mai mult noros în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Oltenia, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe și pe crestele montane, posibil fulguieli. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare. În zonele de câmpie se va semnala și ceațã, posibil asociatã cu burnițã, pe arii restrânse în prima parte a zilei, dar local noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, ușor mai ridicatã decât în mod normal la aceastã datã, va avea valori maxime cuprinse între 2 și 11 grade și valori minime care se vor încadra între -4 și 4 grade, mai scãzute, spre -7 grade în depresiuni.

Duminică 6 decembrie
În zonele de deal și de munte, vremea va fi predominant frumoasã și mult mai caldã decât în mod normal pentru prima decadã a lunii decembrie, iar cerul va fi variabil. În restul teritoriului, local se va semnala ceațã sau nebulozitate joasã, iar izolat vor fi condiții de burnițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -7 grade în estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral.

Luni 7 decembrie
În zonele de deal și de munte, vremea se va menține în general frumoasã, iar cerul va fi variabil. În restul teritoriului, local se va semnala ceațã sau nebulozitate joasã, iar izolat vor fi condiții de burnițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse, în general, între 3 și 13 grade. Temperaturile minime se vor încadra între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5 grade pe litoral.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, iar spre dimineațã vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 1…2 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Cald DecembrieVineri 4 decembrie
Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă 5 decembrie
Vremea va fi mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu ceațã sau nebulozitate joasã, dimineața, dar mai ales pe parcursul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Duminică 6 decembrie
Cerul va avea înnorãri și, mai ales dimineața și noaptea, se va semnala ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade.

Luni 7 decembrie
Cerul va fi temporar noros și, mai ales dimineața, se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de -1…1 grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + four =

− 3 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie