Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 4-7 februarie 2015

Vremea in tara

La noapte

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile vestice. Vântul se va intensifica în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi de la -12 grade în depresiunile intramontane, pânã la 1…2 grade în sudul Banatului. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Miercuri, 4 februarie

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã din an. Înnorãrile se vor extinde treptat în toatã țara, iar precipitațiile vor fi mai frecvente în jumãtatea de vest. În zona montanã, iar noaptea și în Maramureș vor fi Ceahlau-iarnamai ales ninsori, iar în Crișana, Banat, Oltenia și local în Transilvania și nordul Moldovei se vor semnala precipitații mixte. În restul teritoriului doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe. Cu totul izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în depresiuni și 11 grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Dimineața și noaptea izolat se va semnala ceațã.

Joi, 5 februarie

Vremea se va încãlzi semnificativ fațã de ziua anterioarã, devenind caldã pentru aceastã datã calendaristicã, chiar deosebit de caldã în jumãtatea sudicã a teritoriului. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în vest, centru și nord, unde pe arii restrânse, temporar, se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formã de ploaie, exceptând nordul Carpaților Orientali și al Moldovei, unde vor fi mai ales ninsori. Spre searã și noaptea, înnorãrile se vor accentua la nivelul întregii țãri și local vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, ninsori la munte si în nordul Moldovei și predominant ploi în rest. Vântul se va intensifica treptat, din a doua parte a intervalului în majoritatea regiunilor, cele mai mari viteze la rafalã urmând a se înregistra pe crestele montane și în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în nordul Moldovei și 12 grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între -4 și 7 grade, mai scãzute în depresiuni, spre -6 grade.

Vineri, 6 februarie

Deși în scãdere fațã de ziua anterioarã, valorile termice se vor menține peste cele normale la aceastã datã calendaristicã în sud și sud-est, iar în restul teritoriului se vor situa în general în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Înnorãrile vor persista și vor fi precipitații pe arii extinse. Ziua, în zona Carpaților Orientali și jumãtatea nordicã a Moldovei va ninge, iar în rest vor fi mai ales ploi, în timp ce în a doua parte a intervalului vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zãpadã, exceptând estul Munteniei și Dobrogea, unde precipitațiile vor fi mixte. Izolat se pot cumula cantitãți de apã mai însemnate. Vântul va avea intensificãri la munte și în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade în Moldova și 9…10 grade în Dealurile de Vest și pe litoral, iar cele minime se vor încadra între -6 și 4 grade.

Sambata, 7 februarie

Înnorãrile vor persista și se vor semnala precipitații, predominant ninsori, pe arii relativ extinse în centrul și sud-estul țãrii și local în rest. Vântul va mai avea unele intensificãri la munte și în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiuni și 6 grade în vestul teritoriului, iar cele minime se vor încadra între -14 și 4 grade. Izolat se va semnala ceațã.

Vremea in Oltenița

La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Vor fi condiții de ceațã. Temperatura minimã va fi de -4…-2 grade.

Miercuri, 4 februarie

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri, iar în cursul nopții trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Dimineața vor fi condiții de ceațã.

Joi, 5 februarie

Vremea se va încãlzi fațã de ziua anterioarã, devenind deosebit de caldã pentru aceastã datã din an. Înnorãrile se vor accentua treptat în a doua parte a intervalului când și vântul se va intensifica și temporar va ploua slab. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de 2…3 grade.

Vineri, 6 februarieSunny_Winter_Day

Vremea se va menține ușor mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã datã calendaristicã, deși valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua anterioarã. Cerul va fi noros și, temporar, vor fi precipitații, mai ales ploi ziua și predominant ninsori noaptea. Vântul va avea intensificãri. Temperatura maximã va fi de 4…6 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Sambata, 7 februarie

Cerul va fi noros și temporar va ninge, iar vântul va mai avea unele intensificãri, îndeosebi în prima parte a zilei. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã de -4…-3 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie