Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 4-7 martie 2016

Vremea in tara
La noapte

Aria de nebulozitate se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde majoritatea zonelor; va ploua pe arii La Munteextinse în Banat și vestul Olteniei unde se vor cumula local peste 10…15 l/mp, în timp ce în rest vor fi ploi slabe, izolate. În Munții Banatului și în Carpații Meridionali precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare la munte, în sudul Banatului, în Oltenia și în Muntenia. Temperaturile minime se vor încadra între 0 și 8 grade. Spre dimineațã, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

Vineri 4 martie

Vremea va fi în general închisã. Mai ales în timpul zilei, va ploua pe arii extinse în jumãtatea de sud a țãrii și izolat în rest. În Oltenia, Muntenia și în sudul Banatului se vor cumula cantitãți de apã ce vor depãși local 15…20 l/mp și izolat 35…40 l/mp, iar vântul va avea intensificãri temporare, cu viteze de 50-60 km/h. În Munții Banatului, în Carpații Meridionali și de Curburã, la altitudini de peste 1700 m, vor predomina ninsorile, iar rafalele vor depãși 70 km/h. Temperaturile maxime, în scãdere în regiunile sudice, se vor încadra între 7 grade în Oltenia și 15 grade în Maramureș, iar cele minime între -2 și 7 grade.

Sambata 5 martie

Vremea se va ameliora ca aspect și se va încãlzi, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul și sfârșitul intervalului, când, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, iar noaptea și în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -4 grade.

Duminica 6 martie

Vremea va continua sã se încãlzeascã. În regiunile vestice și nord-vestice vor fi înnorãri și va ploua, iar în zona înaltã a Carpaților Occidentali vor fi și precipitații mixte. În restul țãrii, vremea va fi în general frumoasã, iar cerul variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare, îndeosebi în Moldova, Dobrogea, Banat, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 9 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -3 grade. Spre dimineațã, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

Luni 7 martie

Vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Cerul va prezenta înnorãri în jumãtatea de vest a țãrii, unde va ploua și, izolat, se vor cumula cantitãți de apã mai însemnate. La munte, cu precãdere pe parcursul nopții, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar trecãtor va ploua slab, pe arii restrânse în nordul Moldovei și izolat în rest. Vântul va prezenta intensificãri temporare în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade. Spre dimineațã, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va avea înnorãri și vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în a doua parte a nopții. Temperatura minimã, mult mai ridicatã decât cea obișnuitã în aceastã perioadã, se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Martie MartisorVineri 4 martie

Vremea va fi închisã și va ploua, mai ales în timpul zilei. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului. Temperatura maximã, în scãdere fațã de intervalul precedent, se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade.

Sambata 5 martie

Vremea se va ameliora ca aspect și se va încãlzi, astfel cã temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab.

Duminica 6 martie

Vremea va fi în general frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 4…6 grade. Spre dimineațã vor fi condiții de ceațã.

Luni 7 martie

Vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 7…8 grade. Spre dimineațã vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie