Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 4-8 decembrie 2016

Vremea în țară
La noapte
Vremea va fi rece în majoritatea zonelor, chiar geroasã în Maramureș și Transilvania și pe spații maiiarna-frumoasa restrânse în rest. Temperaturile minime se vor încadra între -11 și -1 grad, local mai coborâte în centrul teritoriului și în zonele depresionare din restul țãrii, pânã în jurul a -16 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în primele ore în Moldova unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab pînã la moderat, cu intensificãri pe crestele montane unde va mai spulbera zãpada deja depusã. În zonele joase de relief din centru, vest și sud-vest, va crește probabilitatea de formare a ceții asociate cu depunere de chiciurã.

Luni 5 decembrie
Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țãrii, în special dimineața și noaptea, când va fi ger local în Maramureș și în Transilvania, dar izolat și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -18…-16 grade în depresiunile Carpaților Orientali și -1…0 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, dar mai ales pe crestele montane, unde va spulbera zãpada deja depusã. Pe arii restrânse în zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, se va semnala ceațã asociatã cu depunere de chiciurã.

Marți 6 decembrie
Deși valorile termice vor marca o creștere ușoarã în majoritatea zonelor, vremea se va menține rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare seara și pe parcursul nopții în nord-est și în centru unde pe spații mici, cu precãdere în zona Carpaților Orientali, va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar izolat și trecãtor și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade. Mai ales dimineața, în zonele joase de relief, local se va semnala ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã.

Miercuri 7 decembrie
Valorile termice vor fi scãdere fațã de intervalul precedent, cu precãdere în estul, sudul și centrul țãrii, astfel cã vremea va fi rece. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare în regiunile extracarpatice și la munte. Trecãtor va ninge slab, pe arii restrânse în Moldova, Carpații Orientali și cei Meridionali, dar posibil izolat și în dealurile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, mai ales ziua, în estul și sud-estul teritoriului, precum și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -15 grade. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceațã, asociatã și cu depunere de chiciurã.

Joi 8 decembrie
Vremea se va menține rece, îndeosebi dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar va prezenta înnorãri temporare în regiunile nordice și de nord-est, unde izolat vor fi posibile precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și trecãtor în Delta Dunãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -12 și -2 grade. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceațã, asociatã și cu depunere de chiciurã
.

prognoza-iarnaVremea în Oltenița
La noapte
Vremea va fi rece, cu o minimã termicã de -5…-4 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, pânã în jurul a -9 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

Luni 5 decembrie
Vremea va fi rece, în special dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -5…-4 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã. În cursul nopții va crește probabilitatea de apariție a ceții cu depunere de chiciurã.

Marți 6 decembrie
Deși valorile termice vor marca o creștere fațã de intervalul precedent, vremea se va menține rece în orele dimineții. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimã va fi de -4…-2 grade. La începutul zilei vor fi condiții de ceațã.

Miercuri 7 decembrie
Temperatura aerului va scãdea fațã de intervalul precedent, astfel cã vremea va fi rece, îndeosebi pe timpul nopții. Cerul va avea înnorãri temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade.

Joi 8 decembrie
Vremea va fi rece, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 4…5 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + three =

6 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie