Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 7-11 martie 2017

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi, mai ales averse, în sud-vestul țãrii, local în vest și sud și izolat în rest. Cantitãțile de apã pot depãși pe arii restrânse 15…20 l/mp în zona Munților Banatului și a Carpaților Meridionali. Pe crestele montane, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri îndeosebi la munte. Vor fi condiții de ceațã în zonele joase. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade.

Miercuri 8 martie
Vremea va fi deosebit de caldã în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în Transilvania, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros. Va ploua slab, mai ales în cursul zilei, în Banat, local în Oltenia și izolat în celelalte regiuni. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, în regiunile sudice și sud-estice și pe arii restrânse, trecãtor, în restul teritoriului. Dimineața și noaptea, în zonele joase, local va fi ceațã.

Joi 9 martie
Vremea se va menține deosebit de caldã în cea mai mare parte a țãrii, deși valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã. Cerul va prezenta înnorãri și va ploua local în vestul, nord-vestul și sudul țãrii și izolat în rest. În zona montanã precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceațã.

Vineri 10 martie
Vremea va fi în general închisã. Va ploua, ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în centrul, estul și sud-estul țãrii. În zona montanã, vor predomina ninsorile. Vântul va prezenta unele intensificãri în regiunile vestice, sud-vestice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 6 grade.

Sâmbătă 11 martie
Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorãri temporare și va mai ploua, îndeosebi ziua, local în estul, sud-estul și centrul țãrii și izolat în rest, iar în zona montanã precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, în special în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va avea înnorãri și va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 5…7 grade. Vor fi condiții de ceațã.

Miercuri 8 martie
Vremea se va menține deosebit de caldã. Cerul, temporar noros în cursul zilei, când și vântul va avea unele intensificãri, se va degaja noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar minima va fi de 5…6 grade.

Joi 9 martie
Vremea se va menține caldã pentru aceastã datã, deși temperatura aerului va marca o scãdere fațã de ziua precedentã. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate spre searã și noaptea, când trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade.

Vineri 10 martie
Vremea va fi în general închisã și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în scãdere fațã de ziua precedentã, se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 5…6 grade.

Sâmbătă 11 martie
Cerul va avea înnorãri și temporar va ploua, mai ales ziua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 10…12 grade, iar minima de 2…4 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six − five =

61 − 51 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie