Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 7 – 9 noiembrie 2014

Vineri, 7 noiembrie, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare, iar în sud și în est dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață. Izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat și la munte. Temperaturile maxime se vor Strop de soareîncadra între 16 și 23 de grade, izolat mai mici în sudul Olteniei și zonele joase din Moldova, unde ceața sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -1 grad.

În Oltenița, vremea va fi caldă pentru această dată calendaristică. Cerul va fi parțial noros, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Sâmbătă, 8 noiembrie, deși valorile termice diurne vor scădea ușor în majoritatea zonelor, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, ziua în regiunile sud-vestice, iar seara și noaptea în cele sudice. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, dar local se va semnala ceață, trecător asociată cu burniță în est, iar la începutul intervalului și în sud și centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

În Oltenița, vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări mai ales seara și noaptea când vor fi condiții ca trecător să plouă slab. La începutul intervalului va fi ceață, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Duminică, 9 noiembrie, valorile termice vor continua să scadă ușor, dar vremea va fi în continuare caldă în toată Drum_de_toamnațara. Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice unde pe arii restrânse va ploua slab, iar noaptea se va semnala ceață, asociată trecător cu burniță. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar ziua, izolat, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 10 grade.

În Oltenița, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele climatologic normale, iar cerul mai mult noros. Ziua vor fi condiții de ploaie slabă, iar noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + one =

83 − 76 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie