Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 7 – 9 noiembrie 2014

Vineri, 7 noiembrie, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare, iar în sud și în est dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață. Izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat și la munte. Temperaturile maxime se vor Strop de soareîncadra între 16 și 23 de grade, izolat mai mici în sudul Olteniei și zonele joase din Moldova, unde ceața sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -1 grad.

În Oltenița, vremea va fi caldă pentru această dată calendaristică. Cerul va fi parțial noros, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Sâmbătă, 8 noiembrie, deși valorile termice diurne vor scădea ușor în majoritatea zonelor, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, ziua în regiunile sud-vestice, iar seara și noaptea în cele sudice. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, dar local se va semnala ceață, trecător asociată cu burniță în est, iar la începutul intervalului și în sud și centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

În Oltenița, vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări mai ales seara și noaptea când vor fi condiții ca trecător să plouă slab. La începutul intervalului va fi ceață, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Duminică, 9 noiembrie, valorile termice vor continua să scadă ușor, dar vremea va fi în continuare caldă în toată Drum_de_toamnațara. Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice unde pe arii restrânse va ploua slab, iar noaptea se va semnala ceață, asociată trecător cu burniță. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar ziua, izolat, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 10 grade.

În Oltenița, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele climatologic normale, iar cerul mai mult noros. Ziua vor fi condiții de ploaie slabă, iar noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 58 = 65

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie