Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 8-11 decembrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi temporar noros în zonele montane, precum și în sudul și sud-estul țãrii, unde pe arii restrânse Ski iarnava fi ceațã. În restul teritoriului, local se va semnala nebulozitate joasã și ceațã, asociate izolat cu burnițã. Vor fi condiții de polei. Vântul va fi în general moderat la munte și va sufla slab în celelalte zone. Minimele termice vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5…6 grade pe litoral.

Marți 8 decembrie
În zonele joase de relief se va semnala ceațã sau nori joși, dimineața, local în centru, est și nord-vest, pe arii restrânse în vest și izolat în rest, iar noaptea, în extindere peste toatã Moldova, partea continentalã a Dobrogei și cea mai mare parte a Munteniei și numai pe arii restrânse în celelalte zone. În rest, cerul va fi variabil spre parțial noros. Izolat va burnița și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade, mai scãzute în depresiuni, spre -8 grade.

Miercuri 9 decembrie
Cerul va fi mai mult noros și se va semnala ceațã, pe arii restrânse asociatã cu burnițã, îndeosebi în prima parte a zilei și din nou noaptea, local în regiunile extracarpatice și pe arii restrânse în rest. Spre sfârșitul intervalului, izolat vor cãdea precipitații slabe în nord și nord-vest, mai ales ninsori la munte și predominat ploi la altitudini mai joase. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade, mai scãzute în depresiuni.

Joi 10 decembrie
Vremea va fi în general închisã. Pe spații restrânse se vor semnala precipitații slabe, sub formã de ninsoare în zonele montane și mai ales ploi în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade. Izolat vor fi condiții de polei, iar în zonele joase de ceațã.

Vineri 11 decembrie
Vremea se va menține în general închisã. Se vor semnala precipitații slabe, pe spații restrânse, sub formã de ninsoare în zonele montane, mixte în nordul, centrul și nord-vestul țãrii și mai ales ploi în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între -6 și 2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã și de polei.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va avea înnorãri și vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de -2…1 grad.

Marți  8 decembrie
Cald iarnaCerul va fi temporar noros ziua și în prima parte a nopții, apoi se va extinde treptat nebulozitatea joasã. Dimineața și din nou spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de -2…1 grad.

Miercuri 9 decembrie
Cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a intervalului și vor fi condiiții de ceațã, îndeosebi dimineața și noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade. Vântul va sufla slab.

Joi 10 decembrie
Vremea va fi în general închisã și trecãtor, în special seara și noaptea, va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de 1…2 grade.

Vineri  11 decembrie
Vremea se va menține în general închisã, iar probabilitatea de ploaie va fi mai ridicatã în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de 0…1 grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × one =

− 3 = 3

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie
  • Corespondență de la NATO

    Corespondență de la NATO

    Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »