Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 9-12 mai 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sudul țãrii, precum și în zona montanã aferentã, unde pe arii restrânse vor fi averse și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiuni și 13 grade, local, în regiunile sudice.

FrumosSambata 9 mai
Vremea se va menține în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud-vestul țãrii și în zona montanã, unde local se vor semnala averse și, posibil, descãrcãri electrice, iar în rest doar izolat și trecãtor va ploua slab, mai ales dupã-amiaza și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18…19 grade pe litoral, în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 26 de grade în vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade.

Duminica 10 mai
În jumãtatea de vest a țãrii, precum și în zonele montane, vremea va fi în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate și pe arii relativ extinse averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și noaptea, când fenomenele asociate instabilitãții atmosferice se vor semnala local în Muntenia, pe arii restrânse, mai ales la deal, în Moldova și, posibil, în Dobrogea. Izolat se pot cumula cantitãți de apã mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 13 grade.

Luni 11 mai
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate mai ales în cursul zilei și vor cãdea averse, însoțite de descãrcãri electrice, în majoritatea regiunilor, exceptând estul și sud-estul țãrii, unde astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul averselor. Temperatura aerului, în scãdere ușoarã fațã de ziua precedentã în cea mai mare parte a țãrii, va avea valori maxime cuprinse între 15…16 grade, izolat, în regiunile intracarpatice și 21…22 de grade în est și sud-vest, iar temperaturile minime se vor situa între 4 și 12 grade. Noaptea vor fi condiții de ceațã.

Marti 12 mai
Cerul va avea înnorãri și, mai ales în cursul zilei, se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în majoritatea regiunilor, exceptând vestul și nord-vestul teritoriului, unde cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții de ploaie slabã, trecãtoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 11 grade.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi temporar noros și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 11…13 grade.

Sambata 9 mai
Vremea se va menține în general frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

VremeaDuminica 10 mai
Vremea va deveni înstabilã. Cerul va fi variabil în prima partea a zilei, dar apoi va avea înnorãri și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 11…12 grade.

Luni 11 mai
Cerul va avea înnorãri în cursul zilei, când vor mai fi averse și, posibil, descãrcãri electrice, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în scãdere fațã de ziua precedentã, va avea valoarea maximã de 19…20 de grade și cea minimã de 9…10 grade.

Marti 12 mai
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri, temporar va ploua și sunt posibile descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × one =

7 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie