Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo pe o lună. Schimbări spectaculoase: cum va fi vremea până pe 13 aprilie

Administrația Națională a emis prognoza meteo. Cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 13 aprilie.

Săptămâna 16.03.2020 – 23.03.2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate decele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile montane.

Săptămâna 23.03.2020 – 30.03.2020

Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele centrale și la munte.

Săptămâna 30.03.2020 – 06.04.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în jumătatea nordică a țării și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Săptămâna 06.04.2020 – 13.04.2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie