Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Proiect la Liceul Bălcescu Oltenița: Ziua Europeană a Sportului Scolar

Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Oltenița se înscrie pentru al treilea an de participare, prin organizarea evenimentului intitulat “Ziua Europeană a Sportului Școlar”.Proiectul european este finanțat de Uniunea Europeană și se va derula în cadrul Săptămânii Europene a Sportului. Acesta va fi coordonat la nivel european de Federația Maghiară a Sportului Școlar.

La nivel național, coordonator este Asociația Județeană “Sportul pentru Toți” Suceava.

Organizatorii acțiunii de la Liceul Bălcescu își propun ca pe 24 septembrie să facă mișcare timp de o oră cu 2 clase în cadrul școlii. Adiacent, se vor organiza alte sporturi și forme de mișcare, ca de exemplu dans sportiv, trasee tehnico-aplicative, frisbee, volei, streetball.Evenimentele sportive, cu tot ceea ce implică acestea prin activități desfășurate în acest domeniu, proiecte naționale și internaționale, sunt organizate de mai bine de 15 ani și coordonate de profesor de sport Cristiana Drăgan, președinte AJSpt Călărași și vicepreședinte al Federației Naționale Române “Sportul pentru Toți”.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie