Pune pasiune în tot ceea ce faci! Este singura cale prin care poţi muta munţii din loc.
Dacă tot trebuie, vrând-nevrând, să gândeşti, cel puţin gândeşte mareţ.
Problemele sunt, foarte des, şanse deghizate.
Forţaţi-vă norocul! Vechiul proverb care spune: “Cu cât muncesc mai mult, cu atât sunt mai norocos” este foarte adevărat.
Gândiţi precum un învingător! Acest lucru vă va ajuta să vă concentraţi în direcţia cea bună.
Un pont bun pentru golf, încearcă să loveşti uşor şi bine şi prefă-te că nu contează. Apropo, e valabil şi în viaţă.
Întrebaţi-vă: “Ce mă prefac că nu văd?” S-ar putea să existe nişte oportunităţi extraordinare chiar în jurul vostru, chiar dacă lucrurile nu arată atât de bine. Marile obstacole se pot transforma în mari victorii.
Fără pasiune nu ai energie, fără energie nu ai nimic.
Adevărata măsură a succesului este dată de nivelul fericirii tale.
Aveţi încredere în voi! Dacă nu, nimeni altcineva nu va avea. Gândiţi-vă la voi ca la o armată formată dintr-un singur om.
Nu renunţa niciodată. Cei mai mari rataţi din lume sunt cei ce renunţă.
Viaţa nu este făcută pentru timizi, aşa că intraţi în ring!
Totul în viaţă este noroc.
Priviţi soluţia, nu problema!
Fiţi perseverenţi! Uneori, încăpăţânarea face minuni.
Păstraţi-vă avântul! Ascultaţi, aplicaţi şi înaintaţi, nu vă înclinaţi.
Cea mai bună cale de a învăţa este studierea succeselor şi eşecurilor din industria ta.
Oricum suntem obligaţi să ne punem mintea la contribuţie, aşa că de ce să nu dăm naştere unor gânduri măreţe?
Fiţi pasionaţi de ceea ce faceţi! Dacă vă place ceea ce faceţi, nu vi se va părea niciodată că munciţi din greu.
Nu renunţaţi niciodată! Nu vă mulţumiţi cu tabieturile voastre. A rămâne mulţumit de sine nu vă poate duce nicăieri.
Banii nu au fost niciodată o mare motivaţie pentru mine, ci doar modalitatea de a ţine scorul. Plăcerea adevărată este să joci jocul.
Concentraţi-vă! Întrebaţi-vă la ce ar trebui să vă gândiţi acum. Ignoraţi interferenţele. În această epocă a sarcinilor multiple, este o tehnică valoroasă, care trebuie dobândită.
Învaţă când să te lauzi!
Renunţă la cei veşnic nemulţumiţi!
Curajul nu înseamnă absenţa fricii, ci cucerirea acesteia.
Încrederea reprezintă o cale de a obţine maximum de la fiecare zi. Este absolut necesară şi nu lăsaţi pe nimeni niciodată să vă submineze încrederea, nici măcar pe voi înşivă.
Comportaţi-vă ca un cameleon. Când vă apare în faţă o şansă plină de provocări, beneficiaţi din plin de toate avantajele ei. Învăţaţi din ea. A vă asuma riscuri şi a face greşeli este cea mai bună cale de a învăţa din nou.
Donald Trump
Este eroul propriului show de televiziune, are o avere de miliarde de dolari, renume, un parfum care îi poartă numele și o soție superbă – Melania Knauss, de origine slovenă. Donald Trump este astăzi președintele consiliului de administrație al organizației Trump, companie care are peste 15.000 de angajați. Compania sa este astăzi cel mai mare jucător de pe piața operatorilor hotelieri, acesta deținând hoteluri de lux precum Trump Palace, Hotelul International Trump, Seven Springs Mansion ori Plaza Hotel. Mai mult, miliardarul american este cel care a construit cel mai luxos cazino-hotel din lume: Trump Taj Mahal.

Lucrurile au evoluat peste așteptări. Pe perioada studiilor, Trump a obținut mai multe premii academice, dar s-a dezvoltat și pe latura sportivă practicând cu rezultate excepționale soccerul, fotbalul american și baseball (a fost chiar căpitanul echipei în 64’). Ted Dobias, antrenorul echipei de baseball și totodată o figură emblematică a lumii sportive, l-a premiat pe Donald cu distincția ‘Premiul Antrenorului 64’). Donald Trump a urmat vreme de doi ani cursurile Universității Fordham, ulterior transferându-se la Wharton School din cadrul Universității din Pennsylvania. Imediat după absolvire în 1968 cu o diplomă în finanțe, s-a alăturat companiei imobiliare condusă de tatăl său.
În cartea sa, Art of the Deal, Trump povestea despre educația sa: “După ce am absolvit Academia Militară NY în 1964 m-am gândit serios să urmez cursurile unei facultăți de regie și film. În cele din urmă am hotărât că real estate-ul reprezintă pentru mine un business veritabil.”
Trump făcea bani din orice proprietate. Astfel, el și-a transformat casele de vacanță în afaceri profitabile. Reședința sa din Palm Beach a devenit club privat, cu o taxă de intrare de 100.000 de dolari și o taxă anuală de 6.500 de dolari.

Cu succese depline în real-estate și televiziune, Trump a reușit în marketing prin extensia brandului Trump și în alte domenii. Astfel, americanul a creat o serie de produse de succes precum colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați Donald J. Trump, apa minerală Trump Ice, cartea “How to Get Rich” sau “Arta Parului”, vodca Trump sau revista Trump.
În ultima ediţie a emisiunii sale, “Celebrity Apprentice” (“Ucenicul”), multimilionarul american a fost din nou în centrul atenţiei prin atitudinea sa dură. Omul de afaceri a ţinut să le mai dea un sfat de viaţă tinerilor concurenţi din emisiunea sa. De data aceasta, el şi-a exprimat părerea despre viaţa sentimentală şi a fost destul de explicit: banii contează, nu dragostea – este convingerea lui.
Magnatul a întrebat-o pe Dayana Mendoza, Miss Univers, şi una dintre vedetele prezente la emisiune, dacă are mulţi iubiţi. Atunci când ea i-a răspuns că are doar unul, Trump a vrut să ştie cât de bogat e iubitul fetei. Aflând că bărbatul nu e deloc bogat, milionarul s-a grăbit să-şi spună părerea despre relaţia celor doi: “N-are nicio şansă cu tine”, i-a spus el lui Miss Univers, citat de site-ul mediaite.com. Mendoza a încercat să îi explice că iubitul ei este “bogat la suflet”, dar Trump a insistat: “Nu are nicio şansă cu tine, ţi-o garantez. Are avion? Nu. E terminat!”În vârstă de 65 de ani, Donald Trump este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Statele Unite, cu o avere estimată între 900 de milioane de dolari şi două miliarde de dolari. Trump a susţinut mereu că averea sa ajunge la trei miliarde de dolari, dar în ultimul audit oficial, realizat de Deutsche Bank, averea lui netă a fost stabilită la 788 milioane de dolari.
Stilul său de viaţă opulent şi atitudinea dură pe care le etalează şi în show-ul de televiziune “Ucenicul” l-au readus în prim-plan, după o carieră lungă în afaceri, unde a ridicat un imperiu. În 2010 şi în 2011 Donald Trump a făcut mai multe declaraţii contradictorii privind înscrierea sa în cursa pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite din partea Partidului Republican.Cele sapte principii ale lui Donald Trump1. Trebuie sa ai din nastere suficienta inteligenta.
2. Trebuie sa-ti placa ceea ce faci.
3. Nu abandona niciodata ceea ce ai inceput.
4. Increderea in sine este cea mai importanta.
5. Divide et impere – Dezbina si cucereste.
6. Trebuie sa-ti pastrezi calmul in majoritatea situatiilor.
7. Trebuie sa fii loial.
Lasă un răspuns