Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Raluca Surdu răspunde afirmațiilor lui Răducu Filipescu : ”Sunt mai determinată ca oricând să îmi continui angajamentul luat în faţa locuitorilor din zona Olteniţei”

Deputatul liberal Raluca Surdu face câteva precizări cu privire la afirmațiile făcute de președintele Consiliului Județean Călărași, Răducu Filipescu. Acesta din urmă consideră că numirea deputatului Colegiului 5 Călărași ca președinte coordonator al filialei Giurgiu a PNL o face pe Raluca Surdu să se îndepărteze de județul Călărași, constatare contestată de deputatul PNL. Funcția primită la Giurgiu nu o va face să renunțe la colegiul său din Călărași și la eforturile depuse în ultimii ani, subliniază Raluca Surdu într-o declarație de presă:
Raluca-Surdu„Încă din momentul desemnării mele în postura de președinte coordonator al filialei Giurgiu a PNL am ţinut să subliniez faptul că, munca pentru această organizație, nu înseamnă că voi renunţa la colegiul meu din Călăraşi şi la efortul pe care l-am depus în ultimii ani alături de o echipă extraordinară.
În contextul ultimelor declaraţii apărute în presa din Călăraşi, vreau să reiterez că nu m-am îndepărtat de Călăraşi. Din contră, sunt mai determinată ca oricând să îmi continui angajamentul luat în faţa locuitorilor din zona Olteniţei, astfel încât să putem duce împreună la capăt o serie de proiecte pe care le-am început.
Preluarea funcției de președinte interimar al PNL Giurgiu nu a avut loc la solicitarea mea, ci la solicitarea conducerii centrale a PNL, pentru a contribui la reconstrucția unei organizaţii care a avut de suferit pierderi importante în urma ordonanţei traseiştilor. Totodată, plecarea mea la Giurgiu s-a concretizat după ce am avut consultări cu primarii şi aleşii locali din colegiul pe care îl reprezint în Parlamentul României.
În momentul de faţă contează mai puţin funcţiile pe care o persoană le deține şi cine, unde va candida. Consider că este mult mai important să construim organizaţii judeţene ale PNL mult mai puternice şi mai bine pregătite pentru bătăliile electorale de anul viitor”. susține reprezentantul Colegiului uninominal nr. 5 din Parlament, deputat Raluca Surdu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie