Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Să te pupe cine-o vrea și asculte-n pana mea, partea rea din gașca ta…noi ne ducem viața grea, dar cu cinstea peste ea !!

Dacă aș fi fost preot, ți-aș fi citit o rugăciune de dezlegare de rău, ăla pe care-l practici de ani de zile cu Eu Editorialchestii de noroc și fetițe cu fundițe și să-ți ierte Dumnezeu păcatele, măi Petrișor, alintatule, care te visezi împăratul tuturor.
Ghinionul este că nu sunt preot să te dezleg și nici tu nu ești împăratul tuturor, ci doar al unei mici, infime părți a acestei populații inerte, dar mai ales nevinovate că a trăit chinul psihologic al comunismului, cu rădăcinile din ecoul lui ce au reușit să dezbine, să sufoce creiere slabe, labile, comunismul ce încă trăiește în mulți și care acum are o formă mult mai periculoasă.
Iar tu și alții ca tine, profitați, apoi vă enervați și plecați cu liste de răzbunare pe sus pe unde plasați voi știți ce și unde jocurile murdare ale corupției vă apără…
Vă apără? Poate, dar nu pentru mult timp, căci orice bubă ce crește și coace, orice puroi, se sparge la un moment dat iar atunci se spune nu doar ”Vai de tine” ci ”Vaai de voi”…voi, adică toți ce stau pe lângă tine slugarnici și pe lângă cei la care te rogi să ne pedepsească pe noi, ăștia cu sete de dreptate și adevăr. Vai de voi, toți, de la cei care te pupă-n dos pe bani și te susțin, ieșiți cică strategic la mezat din turma asta care votează de fiecare dată mecanic spre incoerent, până la amicii de nebunii ale tinereții, amicii de avantaje murdare.
Buba corupției împroașcă puroiul trufiei, nemerniciei, hoției, minciunii, în timp ce voi, cei ce o coaceți vreți să o astupați cu fond de ten peste care să turnați parfum de firmă…
Fiecare puroi din orice pelagră, din umflătura infectă, supurează și pute peste fondul de ten și deasupra parfumului folosite în același scop al hoției, al acoperirii putreziciunii ce colcăie într-un disperat de bani și putere, iubitor de minciună și șmecherii.
Nu ești alesul meu și nici al altor peste 10.000, ci ești alesul unei infime părți de aproximativ 2.500 de locuitori banali!
Nu ești alesul meu și nici al altor peste 10.000 de oameni scârbiți dar inteligenți, ce în curând se vor dizolva să nu te mai vadă!
Nu ești alesul meu și nici al altor peste 10.000 poate ca mine, ci doar al unui număr de aproximativ 2.500 de cetățeni asistați social (inclusiv angajați la stat inutil de tine și de alții ca tine, ce freacă hârtii și laude de impostură pe spinarea și banii noștri), ești alesul unor alcoolici din cei aproximativ 2.500 de euforici, de jucători pe teren maneliști și care pasează mingea de colo colo precum vorbele și neseriozitățile, de persoane oarbe la propriu și figurat, șchioape în gândire și mersul pe jos, al conglomeratului de 2.500 de persoane inadaptate social, speriate de bomba și minciuna lansate de tine zilnic de peste 3 ani. Alții peste 1.000 din listele așa zis permanente nu există, ori au dispărut acum pe Apa Sâmbetei odată cu ștampila prostiei nației ăsteia grav îmbolnăvită de structurile voastre mafiote, de minciunile voastre oripilante, dezgustătoare și acerbe care țâșnesc precum bomba atomică, ciupercile nucleare din caracterele josnice.
Nu ești decât alesul minciunilor, al celor neduși la biserică sau care intră degeaba în biserică, ești alesul amețiților, pomanagiilor, zăpăcelii din mințile necoapte, ești alesul cumetriilor și vrăjelii politice, ești alesul necinstei și mahalalei ce exasperează și îngrozește o minte liberă, cinstită, o minte occidentală adică democrată, o minte ce respiră, dar nu are cum cu tine, măi Petrișor, sau cu alții ca George, Cătălin, Vasile…
Dacă aș fi fost preot, sigur că în încercările mele de a dezlega un rău, m-aș fi cutremurat, mi-ar fi tremurat vocea și corpul la citirea Moliftelor Sfântului Vasile sau ale lui Ioan Gură de Aur, aș fi căutat aer să respir ca să pot citi Evanghelia în prezența voastră, a vânduților escrocheriilor și hoțiilor, pungășiilor și minciunilor ce vă țin pe toți legați ca frații de (ne)cruce. Dar mai mult decât sigur voi ați încerca să mă mituiți nu să tac fiindcă v-ar irita slujbele, ci să vă susțin, să vă ridic osanale că nu mai poate fi nimeni ca voi și după voi, că voi sunteți mai presus de Dumnezeu, să vă aduc niște voturi, să scot din tolba plină cu de toate a unui slujitor al Domnului corupt de Arie cel rătăcitor, doar nedreptate, neștiință, confuzie și tulburare și să le ofer spre păcălire și păstrare celor ce-i vreți slugile voastre, ca să știe stânga voastră ce face dreapta voastră, să luați cu mâinile amândouă.
Nu ai vreun Dumnezeu, tu însuți te crezi o forță supranaturală ce poți schimba destine, ce crezi că poți distruge pe cine nu ți se supune, jigni și înjura ca un birjar ce ai fi putut fi dacă nu erai cartofor ori cartofar. Crezi că poți aduce ploaie când e soare ori îngheța apele când minți, crezi că poți cutremura casele sau osteni pe cei ce se pun contra vântului uscat al tău și al găștii voastre, roșie de aviditate, plină de răzbunare.
Asta crezi, doar că din nefericire sau din PĂCATE, nu ești pe bune decât preferatul a aproximativ 2.500 de persoane la fel ca tine din peste 10.000 de oameni care încă mai cred în BINE și DREPTATE, JUSTIȚIE și DEZVOLTARE. Și chiar de nu vor mai apuca să vadă astea toate din cauza manevrelor voastre necinstite și cumplite, ori le vor vedea prea târziu, măcar se bucură, se felicită impetuos, că nu se regăsesc printre cei aproximativ 2.500 ca tine, ce niciodată nu veți fi ca ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 52 = 56

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie