Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sambata 5 iulie 2014: Balantele pot realiza proiecte neobisnuite daca risca

Citeste horoscopul zilei de Sambata, 5 iulie 2014 (05.07.2014): Scorpionii detin o energie inepuizabila, iar Balantele pot realiza proiecte neobisnuite daca risca

Berbec
Astazi toti Berbecii pot avea oportunitati semnificative in afaceri. Practic ziua de azi aduce succes material, dar aceasta depinde in cele din urma de activitatea personala si orientarea corecta.

Taur
Este o zi mare pentru a va atinge obiectivele si pentru a face fata oricarui tip de dificultati. Actionati decisiv si veti reusi. Cel mai prost moment este sa actionati cu inconsecventa, pentru ca asta poate fi o bariera de netrecut pentru multi.

Gemeni
Salvati cu calm relatiile cu superiorii. Evitati disputele pentru ca acestea pot duce la opozitie. Sunteti cu nervii la pamant si lucrurile pot lua o intorsatura neasteptata.

Rac
Una dintre sarcinile cele mai importante de astazi este de a compensa starea dvs de spirit si starea emotionala. Daca duceti lipsa de echilibru, veti pierde energie valoroasa in zadar.zodiac 2Leu
Veti avea nevoie de apropierea partenerului intim, care va deveni mai mult imaginara decat realista, mai ales atunci cand vine vorba de dragoste.

Fecioara
In afaceri, este posibil sa aveti o “fisura” in relatiile de parteneriat, dar incercati sa remediati. In afacerile financiare nu aveti o conduita si risipiti bani nechibzuit.

Balantalibra
Astazi, riscul calculat va conduce la realizarea unor proiecte putin mai neobisnuite. Omul dvs de incredere va sustine toate ideile si asocierile.

Scorpion
Activi si pasionati, Scorpionii sunt acum gata sa actioneze in mai multe directii, demonstrand energia inepuizabila. Aveti acum timp de unele deciziile rapide, discutati cu persoane de contact, mergeti in unele calatoriile si faceti unele negocieri.

Sagetator
Sunteti tensionat la semnarea de noi contracte care vor cadea pe umerii dvs. Nascut in primul deceniu, cu greu gasiti timp sa va odihniti astazi. Aveti dreptate, mintea nu permite greșeli.

Capricorn
Acumulati tensiuni inutile, care pot fi usor evitate. Este suficient sa ganditi mai mult pozitiv la situatii care va afecteaza personal, si nu le luati ca o incercare de umilinta sau de ras.

Varsator
Multi dintre reprezentanti vor fi destul de coplesiti cu sarcini in timpul zilei, ceea ce poate reflecta oarecum negativ, si, astfel, urmeaza sa abandonati unele dintre ele.

Pesti
Va rezolvati multe probleme financiare si de proprietate. Veti dori sa va simtiti liber si sa puteti face ceea ce va doriti.

Sursa: bewoman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

59 − 54 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie