Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 5 iulie o vreme predominant frumoasă cu temperaturi până la 29 de grade

Prognoza meteo 5 Iulie 2014 pentru Romania

Sâmbătă, 5 iulie 2014, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, cu precădere în regiunile vestice. Prognoza meteo 5 Iulie 2014Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade. Cerul va fi variabil în sudul țării și la munte unde, cu totul izolat, vor fi condiții să plouă slab și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat.

În Olteniţa, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28 … 29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Pe Litoral, va fi cer senin, vânt de 5 m/s, dinspre N, iar maxima zilei: 25°C.

Prognoza meteo 5 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 87 = 92

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie