Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Schimbare printre consilierii locali PSD: Pleacă Aprodu și vine Paraschiv

Elisabeta Genoa

Consilierul PSD Marian Aprodu lasă locul său liber. Pentru încetarea de drept a mandatului acestuia s-a trecut la vot secret. Din 14 consilieri prezenți în ședința lunii august nu a existat nicio împotrivire și nicio abținere. Următorul de pe lista consilierilor locali PSD este Sergiu Paraschiv, cel care urmează să ia în primire mandatul de consilier, începând cu ședința lunii septembrie, când va depune jurământul.

La începutul lunii august, Marian Aprodu a depus cererea de demisie la Primăria Oltenița. Acesta făcea parte din Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale ”Prof. Lucian Pavel” (Șc. nr. 2). Prin validarea mandatului următorului consilier PSD de pe listă, Paraschiv va prelua și obligațiile pe care le avea Aprodu.

Pentru constatarea încetării mandatului de consilier al lui Marian Aprodu s-au luat în considerare demisia consilierului și două articole din Legea 393/2004 privind statutul aleșilor locali și Legea 215/2001 privind administrația publică locală.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “spune-ţi-mi” sau “spuneţi-mi”, “scrie-ti-mi” sau “scrieţi-mi” …
Corespondenta la redactie