Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Schimbare printre consilierii locali PSD: Pleacă Aprodu și vine Paraschiv

Elisabeta Genoa

Consilierul PSD Marian Aprodu lasă locul său liber. Pentru încetarea de drept a mandatului acestuia s-a trecut la vot secret. Din 14 consilieri prezenți în ședința lunii august nu a existat nicio împotrivire și nicio abținere. Următorul de pe lista consilierilor locali PSD este Sergiu Paraschiv, cel care urmează să ia în primire mandatul de consilier, începând cu ședința lunii septembrie, când va depune jurământul.

La începutul lunii august, Marian Aprodu a depus cererea de demisie la Primăria Oltenița. Acesta făcea parte din Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale ”Prof. Lucian Pavel” (Șc. nr. 2). Prin validarea mandatului următorului consilier PSD de pe listă, Paraschiv va prelua și obligațiile pe care le avea Aprodu.

Pentru constatarea încetării mandatului de consilier al lui Marian Aprodu s-au luat în considerare demisia consilierului și două articole din Legea 393/2004 privind statutul aleșilor locali și Legea 215/2001 privind administrația publică locală.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie