Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Şi vineri, 20 iunie, vremea instabila se menţine

Şi vineri, 20 iunie, vremea va fi instabilă şi rece, cu maxime termice de până la 28 de grade Celsius. Nu vor lipsi nici aversele cu aspect torenţial.instabil

Vineri, 20 iunie 2014, în sudul, centrul şi estul României vremea va fi rece şi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, iar vântul va prezenta intensificări. Cantităţile de apă vor fi local mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, valorile termice se vor menţine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior, uşor sub cele normale, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade, izolat, în sud-est şi 28 de grade în vestul extrem, iar cele minime se vor situa între 8 şi 15 grade.

În Olteniţa, vremea se va menţine rece şi instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, iar vântul va prezenta intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Pe Litoral va fi cer variabil cu soare, iar maxima zilei va atinge 20°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

45 − 41 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie