Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 12 iulie la Olteniţa cer temporar noros şi temperaturi de până la 28 de grade

Şi sâmbătă vom avea parte de o vreme instabilă atmosferic, cu înnorări şi averse. Local vor fi condiţii de grindină. Maxime termice de 30 de grade Celsius.

nor si ploaieSâmbătă, 12 iulie 2014, vremea în România va fi în general instabilă. În jumătatea de nord-vest a ţării cerul va avea înnorări, va ploua pe arii relativ extinse, iar temperaturile vor fi mai mici decât cele înregistrate în mod obişnuit în a doua decadă a lunii iulie.

În restul teritoriului, pe un fond termic caracterizat de valori mai apropiate de mediile climatologice ale datei, cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala local. Vor fi şi descărcări electrice, izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în regiunile sudice şi sud-estice, dar izolat, pentru scurt timp şi asociat averselor.

Temperaturile maxime vor fi de la 20…21 de grade în Dealurile de Vest până la 29…30 de grade în Bărăgan şi Podişul Dobrogei, iar minimele termice se vor încadra în general între 11 şi 20 de grade.

În Olteniţa, Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse, posibil însoţite de oltenitadescărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Pe Litoral se aşteaptă condiţii de soare cu cer variabil. Maxima zilei: 26°C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie