Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 12 iulie la Olteniţa cer temporar noros şi temperaturi de până la 28 de grade

Şi sâmbătă vom avea parte de o vreme instabilă atmosferic, cu înnorări şi averse. Local vor fi condiţii de grindină. Maxime termice de 30 de grade Celsius.

nor si ploaieSâmbătă, 12 iulie 2014, vremea în România va fi în general instabilă. În jumătatea de nord-vest a ţării cerul va avea înnorări, va ploua pe arii relativ extinse, iar temperaturile vor fi mai mici decât cele înregistrate în mod obişnuit în a doua decadă a lunii iulie.

În restul teritoriului, pe un fond termic caracterizat de valori mai apropiate de mediile climatologice ale datei, cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala local. Vor fi şi descărcări electrice, izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în regiunile sudice şi sud-estice, dar izolat, pentru scurt timp şi asociat averselor.

Temperaturile maxime vor fi de la 20…21 de grade în Dealurile de Vest până la 29…30 de grade în Bărăgan şi Podişul Dobrogei, iar minimele termice se vor încadra în general între 11 şi 20 de grade.

În Olteniţa, Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse, posibil însoţite de oltenitadescărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Pe Litoral se aşteaptă condiţii de soare cu cer variabil. Maxima zilei: 26°C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − one =

− 7 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie